IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Договаряне на по-ниска лихва (от стандартната оферта) по ипотечен кредит

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от eurolinker Разгледай мнение
    Здравейте, с Прокредитбанк, съм договорил лихва по ипотечен кредит (като ФЛ), която е най-добрата на пазара към момента. Поне така излиза от moitepari.bg...
    Въпросът е, че доходите, кредитната история, обезпечението, са такива, че която и да е друга банка би била съгласна да ме вземе като клиент и да ми предложи кредит.
    Бих искал да знам дали някой от вас знае за практика да се "натиска" още кредитодател-банка, за договаряне на още по-ниска лихва? Както казах, особеното е, че в случая ОФИЦИАЛНО няма "по-добра" оферта "на пазара".
    Разбира се, най-логично е да се обърна към банката, но преди да го направя искам да събера някаква информация и мнения.
    Ще съм благодарен, ако някой сподели или даде смислен, конкретен съвет.
    Бъдете здрави.
    Е ти още малко ще поискаш банката да ти плаща, че ползваш парите и ! Това в кръга на шегата разбира се ! А иначе нищо не пречи да покажеш офертата с ниската лихва на друга банка и да пробваш договаряне на още по добри условия.

Коментар

• Договаряне на по-ниска лихва (от стандартната оферта) по ипотечен кредит

Здравейте, с Прокредитбанк, съм договорил лихва по ипотечен кредит (като ФЛ), която е най-добрата на пазара към момента. Поне така излиза от moitepari.bg...
      Въпросът е, че доходите, кредитната история, обезпечението, са такива, че която и да е друга банка би била съгласна да ме вземе като клиент и да ми предложи кредит.
      Бих искал да знам дали някой от вас знае за практика да се "натиска" още кредитодател-банка, за договаряне на още по-ниска лихва? Както казах, особеното е, че в случая ОФИЦИАЛНО няма "по-добра" оферта "на пазара".
      Разбира се, най-логично е да се обърна към банката, но преди да го направя искам да събера някаква информация и мнения.
      Ще съм благодарен, ако някой сподели или даде смислен, конкретен съвет.
      Бъдете здрави.
    Working...
    X