Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Договаряне на по-ниска лихва (от стандартната оферта) по ипотечен кредит
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Хубавите жени винаги имат право!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеХубавите жени винаги имат право!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Веднъж го направих, преди 2 (две) години. И успях, ако наистина, минималната лихва, наистина, е била 3, да договоря 2,9. Рефинансирах ипотека от друга банка. Не ми беше лесно и сам си се чудя но, факт. Много се забавлявах, колко упорито, кредитният експерт ми обясняваше, колко се били грижели за моя интерес и как вноските ми щели да бъдат „по-ниски”, предлагайки ми по-висок процент + допълнително, да се на жабя и с ненужен потребителски кредит, като вноската скачаше с над 50 лева. Много се стара момичето,ама аз, нали съм прост, само се посмях и, вместо (те) да ми вдигнат вноската с над 50 лв, другата банка, ми я намали. Вярно, само с дететина лв, ама...
На такива Служители, във всеки офис, паметник приживе трябва да, се вдигне. И всеки ден, букет свежи цветя, + бонус към заплатата. ЛОЯЛНА на Банката, до мозъка на костите.
...виж, това, какви ми ги издума, май само аз, съм запомнил. И жената. Щяхме да се напикаем от смях. Ама момичето, наистина хубаво...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеАма те всички минават на кредитен съвет в централата на банката.
Стандартните условия просто се подписват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от eurolinker Разгледай мнениеЗдравейте, с Прокредитбанк, съм договорил лихва по ипотечен кредит (като ФЛ), която е най-добрата на пазара към момента. Поне така излиза от moitepari.bg...
Въпросът е, че доходите, кредитната история, обезпечението, са такива, че която и да е друга банка би била съгласна да ме вземе като клиент и да ми предложи кредит.
Бих искал да знам дали някой от вас знае за практика да се "натиска" още кредитодател-банка, за договаряне на още по-ниска лихва? Както казах, особеното е, че в случая ОФИЦИАЛНО няма "по-добра" оферта "на пазара".
Разбира се, най-логично е да се обърна към банката, но преди да го направя искам да събера някаква информация и мнения.
Ще съм благодарен, ако някой сподели или даде смислен, конкретен съвет.
Бъдете здрави.
На такива Служители, във всеки офис, паметник приживе трябва да, се вдигне. И всеки ден, букет свежи цветя, + бонус към заплатата. ЛОЯЛНА на Банката, до мозъка на костите.
...виж, това, какви ми ги издума, май само аз, съм запомнил. И жената. Щяхме да се напикаем от смях. Ама момичето, наистина хубаво...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеВ тази връзка най-добре да се иска кредита и говори директно с хората от централата. Дори шефа на клон да е твой човек, рядко може да ти даде по изгодни условия
Коментар
-
Първоначално изпратено от eurolinker Разгледай мнение
Няма да е 20 г, ако е рекъл Господ. И все пак ако суча и въртя онождането/влизането може да е с 10 до 20 от милиметъра по-малко... Нали така?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
В не един и два случая съм виждал хора с оферта, която после банката им не изпълнява. Най-готината тесла е "Много я смъкнахме, ще трябва да мине на кредитен съвет...", и след 1 месец - "Ми не мина " А това си е притеснително ако смяташ да купуваш имот, и продавача те чака нервно или си дал капаро.
Та го имай предвид.
Стандартните условия просто се подписват.
В тази връзка най-добре да се иска кредита и говори директно с хората от централата. Дори шефа на клон да е твой човек, рядко може да ти даде по изгодни условияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеПич колкот да сучеш и въртиш ,все си от страната на булката.Банката ще те оножда следващите 20 години.
ПП.не каза колко ниска е тая ниска лихва дето ти оферират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
В не един и два случая съм виждал хора с оферта, която после банката им не изпълнява. Най-готината тесла е "Много я смъкнахме, ще трябва да мине на кредитен съвет...", и след 1 месец - "Ми не мина " А това си е притеснително ако смяташ да купуваш имот, и продавача те чака нервно или си дал капаро.
Та го имай предвид.
За всеки случай, вече съм се подсигурил с вариант Б, така че имам известно спокойствие и полезен ход при "Ми не мина...".
Благодаря ти още веднъж.
Коментар
-
Грую Груев, разбирам добре, че с тоя снизходителен, леко селяшки изказ, се опитваш да подскажеш колко си вещ във финансовите дела, а "оно" е тъпо и не знае що иска.
Опасявах се, че въпросите ми ще получат коментари като твоите. Когато човек е доброжелателен, намира начин да помогне както може.
Предлагам ти да приемем, че съм попил мъдрите ти въпроси, че не мога да ги разбера, поради което няма смисъл да пишеш повече в темата МИ.
Благодаря.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Не му се връзвай колега. Грую е един много прост селянин дошъл от Източна България , помирисал софийски въздух и си повярвал, че е умен и красив. В действителност е турбоселяк, нижещ селската мома от своя край, като перла, двустранно. Предпочитам цигани за съседи вместо него, но уви, демокрация, трябва него да търпя...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Грую Груев, разбирам добре, че с тоя снизходителен, леко селяшки изказ, се опитваш да подскажеш колко си вещ във финансовите дела, а "оно" е тъпо и не знае що иска.
Опасявах се, че въпросите ми ще получат коментари като твоите. Когато човек е доброжелателен, намира начин да помогне както може.
Предлагам ти да приемем, че съм попил мъдрите ти въпроси, че не мога да ги разбера, поради което няма смисъл да пишеш повече в темата МИ.
Благодаря.
Коментар
Коментар