Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за чии продаваш тогава - рентвай, но само на прикзаки явно..препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Тепърва предстои да свиквате с новите цени.
Имам таван на 80€/ на вечер. Може и на час - 10€.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Имам таван на 80€/ на вечер. Може и на час - 10€.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
При тези цени какво предлагате за един час и какво за вечер?
Имаш един дюшек, а какво и що правиш е под контрол...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
При тези цени какво предлагате за един час и какво за вечер?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имам таван на 80€/ на вечер. Може и на час - 10€.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
Ден, година храни!
Имам таван на 80€/ на вечер. Може и на час - 10€.
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнениеНаемите в София в момента са полудели. Банките си промениха политиката по финансиране на различните видове имоти. Тези,които са с енергиен сертификат и не оставят въглероден отпечатък са с нисък процент,всичко друго под ножа. И така рентиерите в момента гледат по приходния метод да докарат имоти,които не могат да реализират на такава цена на квадрат,да я докарат от наемПовече от красива
Коментар
-
Наемите в София в момента са полудели. Банките си промениха политиката по финансиране на различните видове имоти. Тези,които са с енергиен сертификат и не оставят въглероден отпечатък са с нисък процент,всичко друго под ножа. И така рентиерите в момента гледат по приходния метод да докарат имоти,които не могат да реализират на такава цена на квадрат,да я докарат от наем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
Пък клетите наемодатели да му мислят и да си опичат ъкъла.
Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнениеИ продават, и дават под наем, кой както може. Въпросът е, че има яко търсене и цените се вдигат. И който не може да си позволи, остава извън борда.Повече от красива
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнениеИ продават, и дават под наем, кой както може. Въпросът е, че има яко търсене и цените се вдигат. И който не може да си позволи, остава извън борда.
- 1 like
Коментар
Коментар