If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
наемам
кооперацията е нова,обзавеждането също
/първи наемател/
,има локално отопление на газ,
не съм ги мерил квадратите,но е много просторен
3 спални,огромен дневен тракт ,две бани и тоалетни
готина гледка-2 тераси има-сигурно Витоша е отсреща
/хич ме няма в софийските подробности/
дъщерята го избира
аз плащам сметката
Ще я строявам, щом ще ми е махла)) Инак за този хапартамент на газ приготви още 500 кинта месечно за топло Да са живи и здрави, но моят хубостник 120 квадрата апартамент под наем няма да получи, само щото ми е син
наемам
/първи наемател/
дъщерята го избира
аз плащам сметката
Много добър наем. Да не е в затворен комплекс или до линията на трамвая?
Отдваш или наемаш Ако отдаваш, е много изгодна сдлека, ако наемаш - доста си се прейобал Но пак зависи от супер много неща - къде точно е хапартаментя, къде ти е работата/училището, тези 120 квадрата реални ли са или са с общите части, наемателя откъде е (щото ако е от Кюстендил/Дупница/Благоевград и т.н. му е перфектно) и т.н.
наемам
/първи наемател/
дъщерята го избира
аз плащам сметката
пичувиии, милом не е написал, че ще купува апартамент с цел инвестиция, тип отдаване под наем - човекът просто пита как е като цена 600 кинта за 120 квадарата в бъкстон
Ами нали затова отговаряме, че е въпрос на гледна точка. Иначе група арбайтери на новостроящия се КОФЛАНД в близост, ще са особено щастливи да се настанят в този апартамент. При тази квадратура 7-8 човека спокойно могат да съжителстват, ако има и ТЕЦ, може и да не се плаща. Честито на хазаите.
Сложи му и 500 евро на квадрат за ремонт и обзавеждане.
пичувиии, милом не е написал, че ще купува апартамент с цел инвестиция, тип отдаване под наем - човекът просто пита как е като цена 600 кинта за 120 квадарата в бъкстон
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
600лв/наем-120 кв апартамент ,обзаведен,ново строителство,Бъкстон
как е като ниво-много ,нормално,малко
Отдваш или наемаш Ако отдаваш, е много изгодна сдлека, ако наемаш - доста си се прейобал Но пак зависи от супер много неща - къде точно е хапартаментя, къде ти е работата/училището, тези 120 квадрата реални ли са или са с общите части, наемателя откъде е (щото ако е от Кюстендил/Дупница/Благоевград и т.н. му е перфектно) и т.н.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Каква е цената на апартамента, ремонта и обзавеждането и ще си отговориш сам. Ако смяташ 120 кв.м. х 750 евро =90000 евро струва апартамента. Само цената на жилището без ремонти обзавеждане и текущи ремонти през годините прави възвращаемост около 24 години и с другите разходи и обслужване на кредит, ако има такъв прави отдаването му под наем безумие за тази цена. Най добре е да се отърват от апартамента и да търсят по-малък който се рентира по-добре и по-лесно се поддържа.
Сложи му и 500 евро на квадрат за ремонт и обзавеждане.
600лв/наем-120 кв апартамент ,обзаведен,ново строителство,Бъкстон
как е като ниво-много ,нормално,малко
Каква е цената на апартамента, ремонта и обзавеждането и ще си отговориш сам. Ако смяташ 120 кв.м. х 750 евро =90000 евро струва апартамента. Само цената на жилището без ремонти обзавеждане и текущи ремонти през годините прави възвращаемост около 24 години и с другите разходи и обслужване на кредит, ако има такъв прави отдаването му под наем безумие за тази цена. Най добре е да се отърват от апартамента и да търсят по-малък който се рентира по-добре и по-лесно се поддържа.
Някой търси ли магазин към 60м2 панел, на партер на пазара в Красна поляна?
Един приятел го отдава, аз само му посреднича вяло... Наема е 600лв. Без пари...
Лорделов ми ти нали искаше сирийци.Ето те пристигат и се говори че София е пълна вече.Що няма наематели?
днес пазарих офис на Московска за 600 евро.Nikoj не иска да му стои празен и свалят цените. 90м2 офис до Столичния общински suvet
Някой търси ли магазин към 60м2 панел, на партер на пазара в Красна поляна?
Един приятел го отдава, аз само му посреднича вяло... Наема е 600лв. Без пари...
Вчера гледах един играч в Банишора си беше разделил всички големи апартаменти на две и ги отдаваше на по две семейства за по 300лв. Само, че един нормален 100м2, с два санитарни възела, го превръщаше на два с по две стаи и 1 санитарен възел. Човека беше отдал всичко до дупка. Огледах целия блок.
Направил общежитие от нормална сграда... никакъв повод за радост.
Коментар