Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закупуване на имот със ипотечен кредит
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL
Той постоянно е ползвал лост, но явно не си чел негови книги. Директорчето е прав за теб, че нищо не знаеш за Тръмпича и себеподобните муLast edited by nradev; 11.06.2019, 23:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL
Ами, не ползвайте, и имот няма да видите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Твоите са глупости...
Коментар
-
Първоначално изпратено от direktor4eto Разгледай мнение
Брей вие тук наистина сте яко бесни. Каква е тази агресия. За какво се предполага, че лъжа точно?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Т.е. ако закопаш 30% собствени пари и пак останеш без работа - банката няма да дойде да си прибере вересиите? Ха-ха
Коментар
-
Факта, че сте толкова назад с материала та да не сте запознати с leverage и кешфлоу инвестиции е без коментар. А това, че хипотетично не е възможно... та те повечето големи богатства така са станали. Вие явно имате някаква причина да сте тук в такъв форум, ама за сега още не съм я открил. Какъв ви е background-a , с какво инвестиране и бизнес се занимавате и каква ви е рентабилноста? Просто ми е интересно защото всички имате някакво невероятно самочувствие, а после прочитам някакви невероятни цитати тук там от вас.
Коментар
-
Брей вие тук наистина сте яко бесни. Каква е тази агресия. За какво се предполага, че лъжа точно?
Става ли?
Коментар
-
Аз си казах ама кой да ме чете. Гарсониери. Естествено, че не в София.
А иначе знанията са ми вършили работа за много по-сложни операции, ще свършат и за тази. Ако не си ценях анонимността толкова, щях да приложа excel-и които всичко си показват с реални примери, и толеранси, и най-неблагоприятни варианти... Нищо ново под слънцето, дори не е нужно да е спекулативен пазар.
Коментар
-
Ами ако е предвинена ситуацията да падне цената на актива наполовина и пак ти излизат числата? Освен ако не си в Япония, ако си на дълъг срок... ще се оправиш. Вие ни обрекохте на баси трагедията, човек нищо да не прави по-добре и тва е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ма що му се връзвате на лъжите не мога да разбера.Много плитки и малоумни
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
пич ти че не си наясно с финансовата наука е видно от самолет, ама явно не си наясно и с пазара на имоти. какъв е тоя имот дет ще го изплатиш с заплата 72К лева на година . то и нищо да не харчиш от нея пак не става освен ако не е някой гараж.
А иначе знанията са ми вършили работа за много по-сложни операции, ще свършат и за тази. Ако не си ценях анонимността толкова, щях да приложа excel-и които всичко си показват с реални примери, и толеранси, и най-неблагоприятни варианти... Нищо ново под слънцето, дори не е нужно да е спекулативен пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
при правилен имот (да се оцени от банката) и при добри дходи...би могло да ти се получи, НО даже и да стане липсата на самоучастие говори само и единствено за едно - не си готов за този заем и ще си направиш живота черен.
самоучастието не е само за намаляване на риска за банката - тя нейното ще си го вземе, то е и индикация, че човекът, който тегли кредита може да спестява известна сума...(е стига самоучастието да не е подарък..)
тези 'изпилени' схеми със 100% финансиране особено за частни лица са много натоварваща схема. Щом нямаш пари за самоучастие, значи нямаш грам спестявания, щом нямаш спестявания значи живееш 'ден за ден' ... , а когато живееш 'ден за ден' само да мигнеш с някакъв проблем и започват да звънят от банката, да не дава господ да се разболееш или да останеш без работа.
затова искат самоучастие..то е един вид атестация за готовност да се оправиш с кредита.
Наистина ли тука в България всеки се стреми да избягва кредити и да инвестира в кеш? Може би заради тези дълги години с тези високи лихви.
Коментар
Коментар