Първоначално изпратено от daneda121
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеНормално е да има движения както нагоре, така и надолу. Не виждам балони в нищо българско, по-скоро има доста подценени активи. Лично аз, след още няколко стотинки надолу, пак започвам да купувам Атерки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеОще е рано да се говори за срив
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеТози срив как си го обяснявате?Подразбира се, от самосебе си, че не е препоръка. Само Ванга би могла да каже точно кога и как, но и нея вече я няма...
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеТози срив как си го обяснявате?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВ момента репа се дават на 50% от борсовата цена. Маржинкола е обикновенно на 40% над цената на сделката. Да приемем най-лошия възможен сценарий да е сключено репо при борсова цена от 2,10. Тогава цена на сделката е 1,05 и маржинкол при 1,47 лв. Сам виждаш, че дории да има репа тук това не е проблем за пазара. Давах пример с другите позиции където има репа и са проблемни. Така само илюстрирам позицията си за да ти стане по ясна....
http://www.ffbh.bg/bg/brokerage-services/otc-deals
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
Хаха, абсолютно точно. Тия дни намалявам експозицията си към земя (в реални ниви и в акции). Може да не уцеля върха, но когато баби почнат да ме съветват, че земя сега не бива да се продава в никакъв случай, а напротив - сега е времето да се купува, си имам едно на ум.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеКласическо описание на балон
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеА по цени на бензина сме два пъти отгоре им! За природната газ да не говорим, че там разликата е 4-5 пъти ... все в наша "полза" !Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВъзможно е при тотално пазарно спихване... което не е изключено, като знаем какъв дебил ни управлява и каква гладна зима ни чака.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеПри тая зверска дивидентна доходност и растящи цени на земеделската земя, ми е все тая каква и е цената акцията. Ако се осъществи апокалиптичния сценарии, които описваш, със сигурност ще си купя още.Само имай едно наум, щото ако това което си описал се случи, то Хима ще отиде най-вероятно на 30-40 ст. , щото всички бясно ще го разпродават, за да купуват Атера...
Коментар
Коментар