If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Замисляте ли се колко ще е дивидента ако се разчита само на рентите, които не се събират на 100%, и от които се плаща на обслужващото дружество такса, а продажбите затихват? И ако купя сега на 2лв ще си върна ли парите за 10години и да съм на печалба? Или ще се надявам на надценка от някой друг, защото земеделската земя е подценена и няма как да поевтинее.
Както е тръгнало до няколко години и атерата ще се ликвидират, ти 10 години напред гледаш Всеки си решава сам де не е препоръка
Замисляте ли се колко ще е дивидента ако се разчита само на рентите, които не се събират на 100%, и от които се плаща на обслужващото дружество такса, а продажбите затихват? И ако купя сега на 2лв ще си върна ли парите за 10години и да съм на печалба? Или ще се надявам на надценка от някой друг, защото земеделската земя е подценена и няма как да поевтинее.
А по темата - нека пада, няма лошо, аз чакам. Има си време за падане, има и за дигане. Да пада викаш а??? То ок ама ако тръгне някой по-големичък да излиза бая от нас ще трябва да я подкрпяме и да не стане като другите акции за които говоря? Харесва ми адвнса, но нямам защото не ме блазни откъм очаквана доходност
А представи си, ако някой голям пък вземе да влиза
А по темата - нека пада, няма лошо, аз чакам. Има си време за падане, има и за дигане. Да пада викаш а??? То ок ама ако тръгне някой по-големичък да излиза бая от нас ще трябва да я подкрпяме и да не стане като другите акции за които говоря? Харесва ми адвнса, но нямам защото не ме блазни откъм очаквана доходност
Бе тя нека пак падне до 1.60 както предния път, пък да видим дали няма да си продам точно за 5 мин.останалата част от портфейла и да стана 100% Атера
Може, но зависи какъв ти е критерия доста. А бе хора какво се лъжем не мога да разбера има поне 40 подценени акции на БФБ на някои от които даже няма 10 бида, като са ТАКИВА НАДЦЕНЕНИ БОКЛУЦИ СПОРЕД НЯКОИ ОТ ТУК ПИШЕЩИТЕ, защо не сложат бид на 0,1 ст. с някакви символични броики ааааааааааа??????
Щото сме малко, а акциите много бе Винсов. Елементарно.
От тия 40 дето казваш поне 30 са си боклуци така или иначе.
За мене повече от 8-10 прилични акции на БФБ няма. А от тях само 3-4 са и що годе ликвидни.
А по темата - нека пада, няма лошо, аз чакам. Има си време за падане, има и за дигане. Сега съм по-мечкар туканка че имам кеш.
Днеска хванах 1К на 1.98. Утре се някой ще закъса за кеш и ще дойде на 1.97.
Вдругиден още... и така. Докато си ги позакръгля на 200 декара
Не се заблуждавай - импето има доста жабоци, поне така е казвал
Може, но зависи какъв ти е критерия доста. А бе хора какво се лъжем не мога да разбера има поне 40 подценени акции на БФБ на някои от които даже няма 10 бида, като са ТАКИВА НАДЦЕНЕНИ БОКЛУЦИ СПОРЕД НЯКОИ ОТ ТУК ПИШЕЩИТЕ, защо не сложат бид на 0,1 ст. с някакви символични броики ааааааааааа??????
Коментар