If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Просто не очаквах толкова силни резултати. При настоящият отчет до 2.5 покупката е повече от сгодна. Все пак ако търсим дивидентна доходност поне 10%, разликата в цената между 1.9 и 2.1 е 2 стинки дивидент. Тоест при очакван дивидент 25 стинки цена от 1.90 не е най-добрата оферта на БФБ (дивидентец около 13%), но при очакван дивидент 35-40 стинки, цена от 2.1 си е далавера отвсякъде - диведентец около 18% - баси, това бие и Жабоците.... а и средната ми цена на пазаруване тук си е немного над 2 кинта.
Много просто, щото от тук се и излиза най лесно и сгодно като му затрябва на човек кеш за някъде.
А до следващия Май време бол, тепърва почваме да калкулираме и дивидента в цената
За мен е интересно да видя напролет ще задмине ли макар и с малко Еларга или не.
Чудя се какво му харесвате изобщо на еларга, там е изпята песен и тотална спекула с идеята дали ще мине 2,20 2,40 или дано не се окаже под 2
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Всичкото й добре, на хартията, но защо не излитаме !?!?
Много просто, щото от тук се и излиза най лесно и сгодно като му затрябва на човек кеш за някъде.
А до следващия Май време бол, тепърва почваме да калкулираме и дивидента в цената
За мен е интересно да видя напролет ще задмине ли макар и с малко Еларга или не.
Балониада, със сигурност в отчета ще са различни, защото ще обявят печлбата спрямо около 500 лв на колкото средно е преоценена земята към края на 2011. Но дивидент се разпределя спрямо реалната покупна, не спрямо преоценената и оттам ти идва неразбирането предполагам.
Всичкото й добре, на хартията, но защо не излитаме !?!?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар