Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМай това ще бъде последния голям дивидент тук /постигнат с разпродажби/.
http://anyfoodanyfeed.com/ru/quotes?...udy=&type=LINE
я вижте това, което си го писахме преди месец и повечеhttp://www.youtube.com/watch?v=gBzJGckMYO4
Коментар
-
Май това ще бъде последния голям дивидент тук /постигнат с разпродажби/.
http://anyfoodanyfeed.com/ru/quotes?...udy=&type=LINE
я вижте това, което си го писахме преди месец и повечеLast edited by mpy_yordanov; 05.01.2013, 09:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХайде бе Импе, ко се кукумите на Атерките нещо
Аз май право сторих с врътката дето преди повече от месец ги прехвърлих на Еларгчето.
Хем ги пазарих 3-4 стинки по-евтинко, а и днес пак 8 ст. разликата гледам.
Мдааа, по-бърза като че ли ракетката, хем по-рано стига крайна дестинация
Тука не е мръднало от мойта продажна. Май няма успеете да счупите 2.30, а ?
Пък и не за препоръчване да го правите.
Напролет се връщам след Еларгчетата да допълвам пак
то пък ликвидацията на еларга е такава мъгла, дано свърши добрепри атерките кешът поне е по бамките вече
иначе тука дивидента си го сметнете с даните за 2011-та, аз все около 49 го изкарвам
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМай няма успеете да счупите 2.30, а ?Моята прогноза е за МИНИМУМ 2,50 около сборището, по-реалистично 2,60-2,65.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТо докато земеш сухото от еларгът, тука може да е половин Пънкар цената.
Аз май право сторих с врътката дето преди повече от месец ги прехвърлих на Еларгчето.
Хем ги пазарих 3-4 стинки по-евтинко, а и днес пак 8 ст. разликата гледам.
Мдааа, по-бърза като че ли ракетката, хем по-рано стига крайна дестинация
Тука не е мръднало от мойта продажна. Май няма успеете да счупите 2.30, а ?
Пък и не за препоръчване да го правите.
Напролет се връщам след Еларгчетата да допълвам пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНа сборището, драги, това ще решим.
Разбира се - минималната стойност да изчислим ще можем, когато данните за годишното печалба излязат.
Аз съм рекъл преди отдавна - около 38 стинки - да видим доколко близо ще съм.И на мцх се избъзика със същото число, то па взе че се случи ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНа сборището, драги, това ще решим.
Разбира се - минималната стойност да изчислим ще можем, когато данните за годишното печалба излязат.
Аз съм рекъл преди отдавна - около 38 стинки - да видим доколко близо ще съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеКога ли ще съобщят благата вест с дивидента?
По съм заинтригуван каква ще е конюнктурата и съответно и политиката им другата година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеКога ли ще съобщят благата вест с дивидента?
Аз съм рекъл преди отдавна - около 38 стинки - да видим доколко близо ще съм.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Това което е било печелившо 2012 г. ,няма да е печелившо 2013 г...
Основната грешка на много фалирали дребни земевладелци ,че засяват не това което ще се търси а това което се е търсило в повече от случайте.......
pipbel , интересно да хвърлиш око как една година една зърнена куртура е била недостатъчна а другата се чудят какво да я правят .. рапица ,соя , ориз ,слънчогледо ,царевица ,жито и т.н... Цената на олиото ,захарта ,хляба ,фуража имат граница на покупателна способност...и ако не го отчитате яка ви душа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Основната грешка на много фалирали дребни земевладелци ,че засяват не това което ще се търси а това което се е търсило в повече от случайте.......
pipbel , интересно да хвърлиш око как една година една зърнена куртура е била недостатъчна а другата се чудят какво да я правят .. рапица ,соя , ориз ,слънчогледо ,царевица ,жито и т.н... Цената на олиото ,захарта ,хляба ,фуража имат граница на покупателна способност...и ако не го отчитате яка ви душа...
Тук сме, за да пишем гледните си точки. Ако някой от колегите може нещо да ползва в своите инвестиции добре дошло, бих се радвал.
Лично аз не съм тук, за да доказвам грешките на някого или моята правота - когато я има.
УСПЕХ
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДано фондовете за земя се държат добре, защото аз имам инвестиции в този бизнес, нищо че пиша за намаляващо гориво, както ти се изразяваш.
успех на зърната в следващите години, и на РЕНТИТЕ
Аз лично се надявам средно за страната 1-1.2 хилки на дка да ги има до 5, макс 6 години...
Ма никак няма да се разсърдя на лоша конюктура и 1 здрава корекция до година време да кажем. Да има бая рев, сополи и сълзи, а Атерата да се спихне до 1.40-50 поне. Да позамезим пак добре и до насита
А атерковци да купуват по него време с вси сили, аче тия безброй милки дет събраха на 2-3% у банките не ми вдъхват особен ентусиазъм...
Ех, мечти...ма знайш ли, ке видимLast edited by pipbel; 26.12.2012, 13:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДано фондовете за земя се държат добре, защото аз имам инвестиции в този бизнес, нищо че пиша за намаляващо гориво, както ти се изразяваш.
успех на зърната в следващите години, и на РЕНТИТЕ
Коментар
Коментар