Първоначално изпратено от Don Archon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Я погледнете тука !! http://www.investor.bg/novini-i-anal...gariia,145685/
Как ви се струва дали въпросния инвеститор ще прояви интерес към АТЕРА.
Аз съм сигурен, че да и ако реши да си купи то това би изстреляло цената поне до 3 лв. за парче.
Вие как мислите колеги ?
Без препоръки за каквото и да било. Споделям само лични възгледи и размишления и се надявам да се заформи конструктивен диалог.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеа кога мислиш че акцията ще стигне тая цена?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеУниКредит Булбанк отпуска кредити за покупка на земеделска земя- надувайте момчета да стане на парчета...Last edited by X_Y; 21.01.2013, 13:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНа около 2.84 мога да ви дам някоя бройка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеочаквайте преминаване на психологическото нивоLast edited by X_Y; 21.01.2013, 13:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТи говориш за заводи тук, аз ти отговарям в твойта мерна единици - хайде сега съм виновен , че говоря за заводи!!!
Успех!
Не ме интересува М+С, не пиша за него, теб като не те интересува Адванс, какво си се разписал тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеА защо пишеш във форума на Атера, пиши в М+С ?! Смесваш две тотално различни неща.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБлагодаря ти че ми го разясни в заводи!!!
Да така е и там е проблема , че при тази рентабилност 3-5% е по-добре да го продадеш, но ако ти прави 25-30%, като М+С дали няма да се замислиш да си го оставиш защото за 4 години си избиваш милиона и пак си имаш завода?
И друго като го продадеш твоя завод на 2млн, не забравяй че освен ТАКСИТЕ 1 милион трябва да разпределиш, като дивидент и ти остава 1 млн. за инвестиране, ама вече заводите(земята) са по 2млн и на горе и на теб ти остава само да си държиш пари4ките на депозит и да чакаш инфлацията!
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеИмаш 5 завода които ти струват примерно по 1 000 000 и ти носят годишна печалба 5%. Идва някой и ти казва - продай ми един завод за 2 000 000, не бих се чудил нито миг дали да го продам. Искам да кажа, че активите са относително понятие. Аз пък няма да се разделям с Атерките до ликвидацията им.Благодаря ти че ми го разясни в заводи!!!
Да така е и там е проблема , че при тази рентабилност 3-5% е по-добре да го продадеш, но ако ти прави 25-30%, като М+С дали няма да се замислиш да си го оставиш защото за 4 години си избиваш милиона и пак си имаш завода?
И друго като го продадеш твоя завод на 2млн, не забравяй че освен ТАКСИТЕ 1 милион трябва да разпределиш, като дивидент и ти остава 1 млн. за инвестиране, ама вече заводите(земята) са по 2млн и на горе и на теб ти остава само да си държиш пари4ките на депозит и да чакаш инфлацията!
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение[/I][/B]
браво! това е флагман! Успех на Пиб и на Импето!
п.с.Нямам и няма да имам докато си разпродават основния актив за да лапат такси а от рента правят 5% рентабилност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЩастливко, само ми е любопитно, на какво се базира прогнозата ти за тази година. В момента сме 17 ЯНУАРИ . Да беше изчакал поне един месечен бюлети , а ?The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
Коментар