Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКато ви гледам оптимисма се чудя дали да не си смятам още 5-10лв отгоре към рентата си лятото???
.... но при АТЕРАТА за тези факти на кой му пука.
Моята прогноза ще се сбъдне, защото пари има, но няма ясно изявен сектор който да ги приеме с горе-долу малък риск за възвръщане на печалбата.
Парите парят като са ти в ръцете и не знаеш къде да ги денеш.
Аз ще си продам акциите, като за Атерата започне да се говори по медиите и когато акцията започне да се купува и от "таксиметърджиите"
Примери за балоните са много.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКато ви гледам оптимисма се чудя дали да не си смятам още 5-10лв отгоре към рентата си лятото???
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНа хаирлия да е.
Догодина >3, по догодина >3.50
Ма преди туй ако минем и през 1.50-60-70 по някое време...няма да е зле също тоже
Аз като гледам колко алчни и озверели за печалба купувачи има ... с много свеж кеш, от току що изтеглени влогове предричам ...
3.00 до след месец, ... след обявяване на дивидента и след кеша от Еларга,
... цена 3.40., ... спад до 3,2 и до края на годината 4.00.
... ако продължават да продават с такива темпове ... да видим първия отчет за 2013.
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от adventuretime Разгледай мнениеЧестито, върхът падна.
Без препоръки
Догодина >3, по догодина >3.50
Ма преди туй ако минем и през 1.50-60-70 по някое време...няма да е зле също тоже
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОще миг - и ще падне заветният връх.
Пак ще има нов връх, безбройни вече станаха.
Аз миналата седмица се поусетих че май ще се прекарам дето обърнах преди туй 6-7К в макар и 11ст.по евтин Еларг и си ги върнах (дори и повече) след като ликвидирах Неото и Елхима, както и голяма част от Фармата и МЦХ-то.
Вече над 68% без да смятам Еларга.
Абе флагмана си е флагман, пък и кой друг освен капиталова ти дава и 17-18% дивидентец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСпоред Вас рентите ще продължат ли да се повишават както до момента?
Миналата ми дваха 39 лв. , а тази се договорихме за 45 лв. за декар.
Става въпрос за Централна Северна България.Last edited by puf paf; 11.02.2013, 11:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСпоред Вас рентите ще продължат ли да се повишават както до момента?
Без препоръки само предположения.
Коментар
Коментар