If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чак пък спад...
По скоро очаквам лека-полека да се охлажда ентусиазма, който беше малко прегрял напоследък и да слиза бавно и постепенно надолу до някакви нови равновесни нива.
Само глей какво захлаждане ще настъпи след 15 Май.
Направо айс ейдж иде
Тук да не почнат да гърмят репа? Както не веднъж съм казвал - Атерата е свръхкупена - кой знае колко е ливъриджа - къси пари, репа и т.н. Една от най-рисковите акции на тези цени! Казвам на тези цени. Не е препоръка
Абе образ, не спираш да плюеш, а? По същия начин всеки може да ти каже че хима е шит. Kакъв ти е критерия за думата "рисков"? С какво я сравняваш акцията и как? П/Б или нещо друго ???
А дано ... аз много намалих акциите си тук и само дебна спад!
Чак пък спад...
По скоро очаквам лека-полека да се охлажда ентусиазма, който беше малко прегрял напоследък и да слиза бавно и постепенно надолу до някакви нови равновесни нива.
Тук да не почнат да гърмят репа? Както не веднъж съм казвал - Атерата е свръхкупена - кой знае колко е ливъриджа - къси пари, репа и т.н. Една от най-рисковите акции на тези цени! Казвам на тези цени. Не е препоръка
А дано ... аз много намалих акциите си тук и само дебна спад!
Рали - когато ликвидират окончателно Еларгът. Тогава - освободените кинти ще трябва някъде да се налеят - смятам аз така - да.
е на море няма ли да ходиш, този път ще има за пътя....
сигурно ще ги налеят, ама като падне земята - в земя
тук - малко не го виждам преди 1лв
дано рентата не пада, а да се държи, дано поне това
Коментар