Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
-
Мерцедесов - на 15-ий май е окончателното ликвидация на Еларгът.
Само наблюдавай после какъв панаир ще става туканка.
А и нека излезе отчетът поне за половингодишнината - ако тая година е започнало вече туй, което е логическо във връзка с европейските програми (а именно якото разпродаване на земица на цени немалко над бимберица) - и ако за догодина се очертае едно леко дивидентче от около 78 стинки (напримерно), такова изнизване по терлици ще има туканка, че ум да ти зайде.
Аз лично още сега мога да драсна оттуканка - и ще изкарам толкова, колкото и от дивидентът, ама няма да драсвам още. Мога да намаля делът си около сборището, изсулвайки се частично на около 3 кинта, може да увелича дори бройката след дивидентът - според ситуацията и отчетите.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеПоследните дни сякаш дават отговор на въпроса дали дивидента е калкулиран в цената на АТЕРА.Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеЕстествено това не важи за всички - няма коментирам въобще както и никога не съм такива като Меком, Хдпат, Бстр и подобни. Не съм оптимист и за някои компании в Софикс, които или са много надценени при сегашни цени, или има много дълг, или такива които бизнес модела им е просто провал и непоправима грешка - има такива в Софикс. Там не очаквам никакъв ръст. По скоро мъка, както при Атерата.
Всички знаем, че ако цъфне някой ненормален бик от чужбина той ще се набие именно в Софикс. Мислиш ли че ще се нахендри във Випом, Зем, Кмм-Шумен или Избора на спекулантите от форума по времето на бума - Хидропнемотехника
Освен това и защо маскариш Бстр като ги слагаш до Меком, Патката и Моста??
. Та както казваше Пепи - това е империята Бстр !@! Освен това мислиш ли че любимия холд на спекулантите е повече стока от Бстр
Е то какво остана в софикс при това положение - остана да се крепи на хима, зхб и ццб... половината индекс май пак химски остана
Жалко, че биха дузпата на топливо или синергона Ама те и на еларга биха дузпата, за да имаш повод да редуваш мъката с утешителна радостНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеТакова каквото виждаме последните месеци при Никей и Дау - РЪстттттттттттттттттттттттНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДнес излезе априлският доклад на USDA. Също така Индия потвърди, че не намира пазар за огромните си запаси от пшеница. В Бразилия МЗ на страната повиши оценката за реколтата от царевица до рекордните над 77 млн. тона. И накрая Украйна изглежда до дни ще отмени ограничението за експорт на пшеница.
В доклада на американците между дургото са повишени запасите от царевица в Китай с около 2,5 млн. тона, а в света с 7 млн. тона май беше.
Всичко се вдига, нядавам се и цените тук да се повишат, какво друго остава???!!! Нали?????
според мен трябва всички да направим молебен да не се топи снега в северните щати на САЩ, а в централните да не капте капка дъжд поне до септември
тогава може би........Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Естествено това не важи за всички - няма коментирам въобще както и никога не съм такива като Меком, Хдпат, Бстр и подобни. Не съм оптимист и за някои компании в Софикс, които или са много надценени при сегашни цени, или има много дълг, или такива които бизнес модела им е просто провал и непоправима грешка - има такива в Софикс. Там не очаквам никакъв ръст. По скоро мъка, както при Атерата.Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеА след много мъка, какво идва Геко?Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеВ живота е било винаги така, редуват се радост и мъка. След много радост, идва и мъката - няма как, особено ако е била радост на сила както при Атерата.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДо молебен ли го докарахме ? Имаше една графика, включваща някъде в себе си и молебен...Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДнес излезе априлският доклад на USDA. Също така Индия потвърди, че не намира пазар за огромните си запаси от пшеница. В Бразилия МЗ на страната повиши оценката за реколтата от царевица до рекордните над 77 млн. тона. И накрая Украйна изглежда до дни ще отмени ограничението за експорт на пшеница.
В доклада на американците между дургото са повишени запасите от царевица в Китай с около 2,5 млн. тона, а в света с 7 млн. тона май беше.
Всичко се вдига, нядавам се и цените тук да се повишат, какво друго остава???!!! Нали?????
според мен трябва всички да направим молебен да не се топи снега в северните щати на САЩ, а в централните да не капте капка дъжд поне до септември
тогава може би........Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеЗнаете ли каква е разликата между Ван Бастен, Пипбел и небезизвестния Пепи. Разликата е само една - сега на БФБ няма балъци Останаха само тарикати и дузина като Императора.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Днес излезе априлският доклад на USDA. Също така Индия потвърди, че не намира пазар за огромните си запаси от пшеница. В Бразилия МЗ на страната повиши оценката за реколтата от царевица до рекордните над 77 млн. тона. И накрая Украйна изглежда до дни ще отмени ограничението за експорт на пшеница.
тогава може би........
Коментар
Коментар