Приключих с АТЕРАТА, след точно година и половина и два дивидента ... позицията ми тук е 0. Благодаря АТЕРА.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениереших и продадох, може да съм сбъркал. надявам се др седмица да върне. не е препоръка да продавате и да купувате
И чок биче кат мене тука продаде някой друг декар вчера, не си сам
2.75 (с дивидента) не е лоша цена....не че няма потенциал за доста повече.
Просто реших да си докарам всички останали 71дка напълно безплатни.
Все още ( а и в обозримо бъдеще като гледам) си ми е безапелационна водеща артия с 41% от портфейла и съм и мноооого чак.
Коментар
-
http://www.agweb.com/article/power_h..._corn_margins/
нещо интересно пазарът на царевица в следващите пет години
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеАбе, къде изчезна Бенца... такъв срив, а той не гъкна ?
Да не се е облажил на 2,19 ?
Коментар
-
Много изкуствен ми се струва ръста от вчера, но пък обемите бяха добри.
Предните дни при спадовете никой не купуваше, а цените бяха по ниски от вчерашните. Последната седмица, две при ръстове много се купува, а при спадове никой, а си мисля, че ако искаш да влезеш ще го направиш при падащи цени. При следващ спад ще си купя, ноооооо не знам кога ще е той
Не е препоръка!
Коментар
-
вий пък атерата да не е ракета да лети само нагоре, вижте тука http://www.reit.com/REIT101/REITDire...kerSymbol.aspx дали ще намерите адсиц с дивидент от наеми под 4-5% и то в държави със супер разхлабена политика на централната банка, а в острова на стабилност бг атерите и агрофинанс с по няма и 4% от наемино наистина не намерих само земеделски адсиц та да направя сравнение... умната
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКакво направихте? продадох днес и къде я закарахте цената
От какво се уплаши ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКакво направихте? продадох днес и къде я закарахте ценатаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКакво направихте? продадох днес и къде я закарахте цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеВъпросът е кой набута хилядарка на и 27
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТука някой мощно влиза .............или излиза
Коментар
Коментар