Първоначално изпратено от Van Basten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДивидент - снесен.
Сосен.
Коментар
-
http://profit.bg/news/Katar-sus-%E2%...id-108446.html
Пък колко ще се случат инвестиционните намерения, е отделен въпрос....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеАбе, къде изчезна Бенца... такъв срив, а той не гъкна ?
Да не се е облажил на 2,19 ?
според мен терата ще има UP в близките няколко сесии
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДивидентът дошъл! сега да видим капиталовата загуба до къде ще я докарам
Коментар
-
В тази статия пише
При Адванс Терафонд АДСИЦ дела на свободно търгуваните акции намалява от 38,02% към края на май до 37,87% вчера.
Коментар
-
Я да видим тук , едно ЧСИ на какви цени продава тези 30 декара,трета категория,в землището на Крапец.....,упс......иска им едни 85000лв,че то това прави по 2830лв/декар...,е"ати и наводняването....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДеси, моя дивидент е по сметката ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеГолямо движение настана днес. Вчера пада и никой не искаше да си купи, а днес вратата тясна........
не е препоръка
Май дивидента се реинвстираМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеПредварително, че утре знае ли се къде ще е цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениеАко има една година яка суша в БГ и добра реколта в чужбина и цената на земята ще се окаже в небрано лозе.....
Но шанса за това колко е? 1 на 100 или 5 на 100
Не знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеГолямо движение настана днес. Вчера пада и никой не искаше да си купи, а днес вратата тясна........
не е препоръка
Май дивидента се реинвстира
Коментар
Коментар