Импе,прав си ако гледаме логически.Но ти знаеш ,че като цяло всички решения са емоционални,а някой се мъчим да ги обечем в логика. Не е логично парче мек метал/злато/ което нищо не произвежда....т.е. няма добавена стойност да струва колкото землището на цяло село изхранващо хилиди души,но е факт.Така,че да не търсим логика-нашата земя е най-хубава....ограничена е като обем.....Тук е като вица за тампона-"на хубаво място,ама в неподходящ момент''.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Вярно е за поливането - кой разруши поливните съоръжения и кой не си мръдна пръстът да ги спре? Сега като изпратим мангалите под оръжие да работят в земеделието, ще носят вода с кофи - да не са рушили.
Стратегическата погледнато - смехотворно е, че ако земицата не си върнела парите за 10 години, била несгодна - нашата Българска земя цена няма - на ного места слоят хумусов чернозем е над метър - нещо крайно рядко в Европа и САЩ.
Вярно е, че няма кой да работи... ама така ще е, докато ни управляват родоотстъпници и безумци, плащащи пожизнена издръжка на едно гнусно племе, за да НЕ работи - вместо да ги натирят по нивите, за да си заслужат хлябът. Ако в селското стопанство се влеят 500 000работещи - няма ли да се попроменят нещата? Пък нека да им плащат субсидии срещу продукция, вместо помощи за да лежат по цял ден.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДнес това се случи при една друга акция - изчезнаха "тайнствено" всички поръчки Купува и Продава от 7 и малко до 12 кинта - а те се търгуваше на осем и нещо... но там имаше логика и аз бях подготвен за това.
Ако продължаваш в досегашния си дух, излиза, че правиш от тази акция вечен двигател, т.е. не се влияе от външни фактори, а само от писанията във форума.
ема не е точно така
Според мен се излиза от позицията, защото зърнената реколта ще е добра. Очаквам проблеми в САЩ - с всички култури - пшеница, царевица и соя, но още не е напълно ясно колко ще се увеличат крайните запаси за 2013 - 2014 МГ. Търсенето е под особено голям въпрос през следващата година.
сега дежурното - нямам акции, но съм привърженик на позицията - по няколко причини
айде успех на мислещите тукLast edited by fortiss; 19.06.2013, 07:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНищо чудно и тъй да е.
Този спад ще продължи ча-а-а-а-а-а-а-а-а-ак до петъкът, когато хората земат дивидентът и да го реинвестират тръгнат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДобивите от ечемик засега са добри 500-600 кг. Последните дъждове може да са оказали влияние с намаление от 5-10%. Цената обаче не е висока - 300-320 лв/тон.
Това са първите резултати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениешантаво нещо е борсата - като стигнахте 2.30 почти нямаше предлагане до 2.40, сега като сте на 2.20 съпорта има чак на 2.15Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнениеИ банковия депозит е една хубава равна линия Тука поне дивидентата доходност е 3 пъти по-голяма от банковата лихва
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНо какво лошо има в една хубава равна линия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...а защо пък да не е туканка? Това е могъща и секси акция - при това - високо ликвидна е.
Коментар
Коментар