IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://profit.bg/news/Katar-sus-%E2%...id-108446.html

Пък колко ще се случат инвестиционните намерения, е отделен въпрос....

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
      Абе, къде изчезна Бенца... такъв срив, а той не гъкна ?
      Да не се е облажил на 2,19 ?
      ами нищо чудно затова да е онемиял
      според мен терата ще има UP в близките няколко сесии

Коментар

• Абе, къде изчезна Бенца... такъв срив, а той не гъкна ?
        Да не се е облажил на 2,19 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          Дивидентът дошъл! сега да видим капиталовата загуба до къде ще я докарам
          Не говори глупости. Няма да има такава.

Коментар

• В тази статия пише

При Адванс Терафонд АДСИЦ дела на свободно търгуваните акции намалява от 38,02% към края на май до 37,87% вчера.
            Мажоритарят ли е купувал? Или някой от миноритарите с по-голям дял. Къде може да се прави справка за тази информация. Ще съм ви благодарен ако ме насочите. На сайта на Карол пише само че freefloat е 63% но няма друго инфо.

Коментар

• Хъм,във втората статия пише,че пазарът се наводнявал с наследствени имоти,разпродавани от ЧСИ........

Я да видим тук , едно ЧСИ на какви цени продава тези 30 декара,трета категория,в землището на Крапец.....,упс......иска им едни 85000лв,че то това прави по 2830лв/декар...,е"ати и наводняването....

Коментар

Деси, моя дивидент е по сметката ми
                Аз моят още не съм го видяла.

Коментар

Голямо движение настана днес. Вчера пада и никой не искаше да си купи, а днес вратата тясна........
                  не е препоръка
                  Май дивидента се реинвстира
                  Аз предположих това още около вчера. Моят дивидент още няма - сигур днес-утре ще пъкне.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                    Предварително, че утре знае ли се къде ще е цената.
                    Деси, моя дивидент е по сметката ми

Коментар

• Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение
                      Ако има една година яка суша в БГ и добра реколта в чужбина и цената на земята ще се окаже в небрано лозе.....

Но шанса за това колко е? 1 на 100 или 5 на 100
                      Не знам
                      Като гледам Кюстендилските череши с какво качество са и количество, тази година ще е урожай.

Коментар

Голямо движение настана днес. Вчера пада и никой не искаше да си купи, а днес вратата тясна........
                        не е препоръка
                        Предварително, че утре знае ли се къде ще е цената.

Коментар

• Голямо движение настана днес. Вчера пада и никой не искаше да си купи, а днес вратата тясна........
                          не е препоръка

Коментар

• Ако има една година яка суша в БГ и добра реколта в чужбина и цената на земята ще се окаже в небрано лозе.....

Но шанса за това колко е? 1 на 100 или 5 на 100
                            Не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                              явно някой хора искат да влязат изгодно към края на седмицата и използват политическата шумотевицата,за да настиснат цената надолу(едва ли атера е акцията,която се влияе наи-силно от политическите кризи)
                              започнаха да превеждат дивидентите-по-късно днес или утре сутрин парите ще са по сметките

Коментар

• Такива цени може да има за идеални части на неделяеми ниви ,примерно 1/4 част от 8 декара или 1/12 част от 20 д-ка.По мое скромно мнение цените на СИ /не само на земеделски земи/се нереално високи ,купува се на сляпо и почти винаги има "скелети в гардероба"

Коментар

Working...
                                X