If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
временна корекция на цените заради реколтата,но каквото било-било.От тук нататък според мен предстои постепенно покачване на цените на земеделска земя от порядъка на 15-20% годишно
трябва да се въведе Императорско БФБ.по повод 20 000 научни публикации и различни трудове по въпросите на нашата борса.Там Импа да пише всеки ден например кои акции според него са подценени,кои да се продават и т.н.може поне една императорска тема да се отвори по този казус
Ама аз така и така се интересувам само от Имперският индекс, дори не знам кои влизат в Софикс.
А теми посветени на мен бяха пускани често - основно по време на Войната на клонираните - от негодяи и недоброжелатели.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
трябва да се въведе Императорско БФБ.по повод 20 000 научни публикации и различни трудове по въпросите на нашата борса.Там Импа да пише всеки ден например кои акции според него са подценени,кои да се продават и т.н.може поне една императорска тема да се отвори по този казус
Така е - най-ного изписах по времето на Войната на клонираните - не съм имал намерение да се карам с когото и да било - те ме нападаха - негодници, клониращи се под ного никове - по две теми Пушлякът и Развалината. Опитвах се да спася наивните хорица да набиват химковици по 1.5-2 кинта... и на едного да съм спасил с труд спестените парици, пак не е бил излишен трудът ми.
Не държа на титли - но все пак - 20 000 - кръгло число. Голямо кръгло число.
Я преведи - аз уж понаучих имперски, ама като гледам все излизат нови думички....
тази титла по какви правила или традиции се присъжда?
останал съм с впечатление, че основната част от писанията ти са в периода, когато се караше с всички във форума
но ти се промени доста от тогава
Така е - най-ного изписах по времето на Войната на клонираните - не съм имал намерение да се карам с когото и да било - те ме нападаха - негодници, клониращи се под ного никове - по две теми Пушлякът и Развалината. Опитвах се да спася наивните хорица да набиват химковици по 1.5-2 кинта... и на едного да съм спасил с труд спестените парици, пак не е бил излишен трудът ми.
Не държа на титли - но все пак - 20 000 - кръгло число. Голямо кръгло число.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар