IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• временна корекция на цените заради реколтата,но каквото било-било.От тук нататък според мен предстои постепенно покачване на цените на земеделска земя от порядъка на 15-20% годишно

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
      Август-няма покупки,няма продажби,пълен айляк....

http://advanceterrafund.bg/fileadmin..._Report-bg.pdf
      Явно вече няма кой да купува над 1000 лева, с този спад на цените на продукцията...

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        понже любопитството ме полази леко би ли споделил с нас кои компании влизат в Имперския индекс...може да си направя едно малко вложение по него
        Виж колелцето на втора страница - инвестициите ми на БФБ.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Август-няма покупки,няма продажби,пълен айляк....

http://advanceterrafund.bg/fileadmin..._Report-bg.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Ама аз така и така се интересувам само от Имперският индекс, дори не знам кои влизат в Софикс.

А теми посветени на мен бяха пускани често - основно по време на Войната на клонираните - от негодяи и недоброжелатели.
            понже любопитството ме полази леко би ли споделил с нас кои компании влизат в Имперския индекс...може да си направя едно малко вложение по него

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
              трябва да се въведе Императорско БФБ.по повод 20 000 научни публикации и различни трудове по въпросите на нашата борса.Там Импа да пише всеки ден например кои акции според него са подценени,кои да се продават и т.н.може поне една императорска тема да се отвори по този казус
              Ама аз така и така се интересувам само от Имперският индекс, дори не знам кои влизат в Софикс.

А теми посветени на мен бяха пускани често - основно по време на Войната на клонираните - от негодяи и недоброжелатели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                Я преведи - аз уж понаучих имперски, ама като гледам все излизат нови думички....
                Пушлякът е Кремиковци, Развалината - Химко.

Ненови думички - стари думички - по технически причини вече не използвам.

Коментар

• Е-е-е - вижте какво прочетох в Блицът:

http://www.blitz.bg/news/article/221490

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                    Дай боже ако си купил. Ако не си или си на къса тежко ти.
                    Ами купил съм ..... и то отдавна предни 3-4 години още, а за късо тука изобщо не си и помислям даже...

Не е препоръка !!

Коментар

• трябва да се въведе Императорско БФБ.по повод 20 000 научни публикации и различни трудове по въпросите на нашата борса.Там Импа да пише всеки ден например кои акции според него са подценени,кои да се продават и т.н.може поне една императорска тема да се отвори по този казус

Коментар

Я преведи - аз уж понаучих имперски, ама като гледам все излизат нови думички....
                        Развалината може да е Химко..или пушлякът ли беше Химко

Коментар

Пушлякът май беше Кремиковци, а Развалината – нямам спомен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Така е - най-ного изписах по времето на Войната на клонираните - не съм имал намерение да се карам с когото и да било - те ме нападаха - негодници, клониращи се под ного никове - по две теми Пушлякът и Развалината. Опитвах се да спася наивните хорица да набиват химковици по 1.5-2 кинта... и на едного да съм спасил с труд спестените парици, пак не е бил излишен трудът ми.

Не държа на титли - но все пак - 20 000 - кръгло число. Голямо кръгло число.

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
                              Дай Боже, всеки ден ей така по 0,5 % нагоре. Бавно, но славно, па да видим до нова година какви нива ще сме покорили .......??!?!?!?!

Не е препоръка !!
                              Дай боже ако си купил. Ако не си или си на къса тежко ти.
                              домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                тази титла по какви правила или традиции се присъжда?
                                останал съм с впечатление, че основната част от писанията ти са в периода, когато се караше с всички във форума
                                но ти се промени доста от тогава
                                Така е - най-ного изписах по времето на Войната на клонираните - не съм имал намерение да се карам с когото и да било - те ме нападаха - негодници, клониращи се под ного никове - по две теми Пушлякът и Развалината. Опитвах се да спася наивните хорица да набиват химковици по 1.5-2 кинта... и на едного да съм спасил с труд спестените парици, пак не е бил излишен трудът ми.

Не държа на титли - но все пак - 20 000 - кръгло число. Голямо кръгло число.

Коментар

Working...
                                X