IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    тази титла по какви правила или традиции се присъжда?
    останал съм с впечатление, че основната част от писанията ти са в периода, когато се караше с всички във форума
    но ти се промени доста от тогава
    Така е - най-ного изписах по времето на Войната на клонираните - не съм имал намерение да се карам с когото и да било - те ме нападаха - негодници, клониращи се под ного никове - по две теми Пушлякът и Развалината. Опитвах се да спася наивните хорица да набиват химковици по 1.5-2 кинта... и на едного да съм спасил с труд спестените парици, пак не е бил излишен трудът ми.

Не държа на титли - но все пак - 20 000 - кръгло число. Голямо кръгло число.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
      Дай Боже, всеки ден ей така по 0,5 % нагоре. Бавно, но славно, па да видим до нова година какви нива ще сме покорили .......??!?!?!?!

Не е препоръка !!
      Чул те Господ-оттук насетне само нагоре

Коментар

• Дай Боже, всеки ден ей така по 0,5 % нагоре. Бавно, но славно, па да видим до нова година какви нива ще сме покорили .......??!?!?!?!

Не е препоръка !!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          20 000.

Да ми е честит рекордът - вече аз - Дуче-инвеститор.

По темата - ръководството на Атера въобще не обсъжда темата "ликвидация", камо ли пък да стори това на тия занижени цени на земицата. Така че този въпрос можем да го обсъждаме само теоретическата... макар миналата година да се облизвах за ликвидация.

Апропо хората са компетентни, имам им пълно доверие.
          тази титла по какви правила или традиции се присъжда?
          останал съм с впечатление, че основната част от писанията ти са в периода, когато се караше с всички във форума
          но ти се промени доста от тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            20 000.

По темата - ръководството на Атера въобще не обсъжда темата "ликвидация", камо ли пък да стори това на тия занижени цени на земицата. Така че този въпрос можем да го обсъждаме само теоретическата... макар миналата година да се облизвах за ликвидация.

честито Импе-имаш да черпиш

Коментар

това в кой район е и какъв размер ниви?
              Северен Централен. Трицифрено число дка. ниви.

Коментар

• 20 000.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Да попитам и аз. На моята жена договорът пък е в проценти 35% от Добрич Много ли е, малко ли е??? Не трябва ли в договора да има някаква цифра /поне минимална в пари. До момента не се оплаква. Миналата година 90 кинта дадоха, но нещо не ми харесва договора, който ми показа като се върна

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                    Може би има защо за много други неща да обичаш жена си, но ако видиш в скоро време някоя нова придобивка у нея, бъди сигурен, че на повечко от 35лв/дка е отдадена реално земята
                    С няколко арендатора работя и средният наем за следващата стопанска година ми е 55лв/дка.
                    това в кой район е и какъв размер ниви?

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                      преди време много хора изказаха предположения за цената,че при бърза ликвидация на Атера ще е в диапазона 3-5 лева.Интересно какво ли е мнението на инвеститорите по въпроса към днешна дата...
                      При комасация доникъде в момента и променен сантимент поради по ниските зрънчо цени - бърза ликвидация не е изгодна изобщо сега. Сантимента би могъл още да се влоши дори другата година.
                      Ако се случи в момента ликвидация - не повече от 2.60-70 според мене.
                      Но при напреднала комасация, умно използване на кеша за покупки и /или инвестиране в хидросъоръжения и при някои други благоприятни възможности - и до 3.60-4лв може стигне.
                      Но това е въпрос на бъдеще и на осъществяване на много "ако-та"...тоест за феновете и за търпеливковците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                        Жена ми и шурата днес договориха със стария арендатор 35лв./дка.
                        Кой се съмнява, че не обичам жена ми?
                        Може би има защо за много други неща да обичаш жена си, но ако видиш в скоро време някоя нова придобивка у нея, бъди сигурен, че на повечко от 35лв/дка е отдадена реално земята
                        С няколко арендатора работя и средният наем за следващата стопанска година ми е 55лв/дка.

Коментар

• преди време много хора изказаха предположения за цената,че при бърза ликвидация на Атера ще е в диапазона 3-5 лева.Интересно какво ли е мнението на инвеститорите по въпроса към днешна дата...
                          Last edited by orakula; 08.09.2013, 23:43.

Коментар

но и скъпо се купува
                            печели се от маржа, тъй че високите цени не са панацея
                            така е,но всички си мислят,че като скочи цената на земята това е основен фактор за поскъпване при Атера,но ние си знаем,че има много други фактори,които оказват влияние върху това

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              земята си е земя и добрата жена си тежи на мястото

Коментар

• Първоначално изпратено от e500 Разгледай мнение
                                Ако средната рента е 30-40лв на декар трябва ли да сме оптимисти, че средната цена на декар е 1200лв?

Коментар

Working...
                                X