Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеАвгуст-няма покупки,няма продажби,пълен айляк....
http://advanceterrafund.bg/fileadmin..._Report-bg.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениепонже любопитството ме полази леко би ли споделил с нас кои компании влизат в Имперския индекс...може да си направя едно малко вложение по негоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Август-няма покупки,няма продажби,пълен айляк....
http://advanceterrafund.bg/fileadmin..._Report-bg.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАма аз така и така се интересувам само от Имперският индекс, дори не знам кои влизат в Софикс.
А теми посветени на мен бяха пускани често - основно по време на Войната на клонираните - от негодяи и недоброжелатели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениетрябва да се въведе Императорско БФБ.по повод 20 000 научни публикации и различни трудове по въпросите на нашата борса.Там Импа да пише всеки ден например кои акции според него са подценени,кои да се продават и т.н.може поне една императорска тема да се отвори по този казус
А теми посветени на мен бяха пускани често - основно по време на Войната на клонираните - от негодяи и недоброжелатели.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеЯ преведи - аз уж понаучих имперски, ама като гледам все излизат нови думички....
Ненови думички - стари думички - по технически причини вече не използвам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнениеДай боже ако си купил. Ако не си или си на къса тежко ти.
Не е препоръка !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеЯ преведи - аз уж понаучих имперски, ама като гледам все излизат нови думички....
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТака е - най-ного изписах по времето на Войната на клонираните - не съм имал намерение да се карам с когото и да било - те ме нападаха - негодници, клониращи се под ного никове - по две теми Пушлякът и Развалината. Опитвах се да спася наивните хорица да набиват химковици по 1.5-2 кинта... и на едного да съм спасил с труд спестените парици, пак не е бил излишен трудът ми.
Не държа на титли - но все пак - 20 000 - кръгло число. Голямо кръгло число.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеДай Боже, всеки ден ей така по 0,5 % нагоре. Бавно, но славно, па да видим до нова година какви нива ще сме покорили .......??!?!?!?!
Не е препоръка !!
Коментар
Коментар