IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пазарът на земеделската земя и арендата през 2010 - 2012 г. според НСИ
    http://www.nsi.bg/EPDOCS/AgrLand_2010-2012_90L6OSA.pdf

Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    би ли дал малко повече информация за сделката.thanks
    Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    кой е купил 45 000 дек и от кого? не разбрах
    Колегата вероятно има предвид днешното мега-гига кюфте в AGROF
    http://www.investor.bg/companies/AGROF/view.html
    Last edited by equal; 25.10.2013, 14:26.
    |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
    |___________||__|___|)
    (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Бравос, ще докладвате после с Импето туканка.
      Пък и ти е свързано с бизнеса , нали си крупен чифликчия

Еее, не можеш естествено да се сравняваш с тия тузари де преди малко купиха 45000дка в агрото...
      кой е купил 45 000 дек и от кого? не разбрах

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Еее, не можеш естествено да се сравняваш с тия тузари де преди малко купиха 45000дка в агрото...
        би ли дал малко повече информация за сделката.thanks

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          Записан съм! Ще присъствам!!!
          ей опасен си!
          иди да им обясниш някои работи от първа ръка, на белите якички

Коментар

Коментар

Браво Фортис!!!Упорит и последователен човек си!Браво,така трябва!!!!

Пиши след срещата,какво сте си хортували..В момента не съм акционер тук,но съм бил вече няколко пъти.. И пак ще се включа в определен момент...

Коментар

• Записан съм! Ще присъствам!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Много писания оракуле, много плам. Май ни е страх да не разбалончим а? Споко, както казал Костолани - на борсата 2+2 е 5-1
                  страх лозе пази е казал народа-а пък около Нова година като идем на 2.50-2.70 доста ще ни се осладят-дори може и без Снежанка в пакета
                  Last edited by orakula; 25.10.2013, 11:32.

Коментар

• моите писания са само предположения
                    според мен е добре да записват всички желаещи настоящи инвеститори;
                    могат да предвидят и няколко места за потенциални такива и които се запишат
                    първи да присъстват и те.
                    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                      залата е голяма и може да събере повече хора отколкото са присъствали
                      на предишните срещи,
                      според мен ако станеш акционер и заявиш интерес да присъстваш на срещата
                      би трябвало да осигурят место, все пак срока за записване е до 10 Ноември
                      и все още не са обявили да е запълнена бройката

е каква бройка има за запълване?? уж правят среща с инвеститорите, а като проявиш интерес отказват да те запишат!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                        съгласен
                        Много писания оракуле, много плам. Май ни е страх да не разбалончим а? Споко, както казал Костолани - на борсата 2+2 е 5-1
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                          залата е голяма и може да събере повече хора отколкото са присъствали
                          на предишните срещи,
                          съгласен

Коментар

• залата е голяма и може да събере повече хора отколкото са присъствали
                            на предишните срещи,
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Това наистина не го бях очаквал особено за среща с инвеститорите. Нямам логично обяснение при тези факти !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                                Може да пуснат билетчета в продажба - постъпленията ще вдигнат приходите на фонда !
                                Ще ви свалят звезди май, щом ще има такава трапана
                                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Working...
                                X