If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз искам да им отида на крака и за деня да навъртя 700 км с колата само, за да присъствам и те не искат да ме запишат, а вие говорите за излъчване в интернет.
Знам, че са присъствали 20-30 човека Е толкова хора ли пълнят залата??????
Аз можех и прав да стоя там, да не заемам местата на акционерите...... все пак те са си собственици !!!!!
Излагат се много яко този път !!!!!!!!!!!!!!
Аз искам да им отида на крака и за деня да навъртя 700 км с колата само, за да присъствам и те не искат да ме запишат, а вие говорите за излъчване в интернет.
Знам, че са присъствали 20-30 човека Е толкова хора ли пълнят залата??????
Аз можех и прав да стоя там, да не заемам местата на акционерите...... все пак те са си собственици !!!!!
Излагат се много яко този път !!!!!!!!!!!!!!
миналата година като качваше много бяхме към 20-30 човека сега като заора нависокото няма места трябва да вземат да ги записват тия срещи и да ги качват на сайта, какво ви карат да им ходите на крака абе от 300 декарът стана 600 ма от 600 няма да стане 1200 трябва да търсим африкански адсиц, там земята сигурно е по 20-30 долара декара
миналата година като качваше много бяхме към 20-30 човека сега като заора нависокото няма места трябва да вземат да ги записват тия срещи и да ги качват на сайта, какво ви карат да им ходите на крака абе от 300 декарът стана 600 ма от 600 няма да стане 1200 трябва да търсим африкански адсиц, там земята сигурно е по 20-30 долара декара
направо в реално време да ги пускат(webcast), непрекъснато правят разни уебинари така че технологично са подготвени
Отказали са ми с мотив, че в интересът бил голям и в залатя нямало да има места. Много глупав токаз след като се има предвид колко за били присъсващите на предходните такива мероприятия. Аз ще навъртя с колата 700 км, за да присъствам само на това мероприятие, а нямало да има места в залата?????????
Писах на мейла, че ще купя тези дни акции и да ме запишат. Оставих имена и телефон. Чакам потвърждение на заявката за участие.
Отказали са ми с мотив, че в интересът бил голям и в залатя нямало да има места. Много глупав токаз след като се има предвид колко за били присъсващите на предходните такива мероприятия. Аз ще навъртя с колата 700 км, за да присъствам само на това мероприятие, а нямало да има места в залата?????????
Писах на мейла, че ще купя тези дни акции и да ме запишат. Оставих имена и телефон. Чакам потвърждение на заявката за участие.
утре ще купя една акция, за да се запиша за срещата
незнам защо не искат да присъствам преди да съм купил
каква е разликата дали имам 1 акция или нямам?????
дано да не ми е вярно усещането, че ще се прави СЕЛЕКЦИЯ на присъстващите, т.е. сценарий за скриване на някои явни истини от дейността
ще пиша, за да ви информирам
Купи си,купи си една акция и после да не чудиш защо те сърби г*зъ..
дано да не ми е вярно усещането, че ще се прави СЕЛЕКЦИЯ на присъстващите, т.е. сценарий за скриване на някои явни истини от дейността
дано тези усещания да са само в сферата на чувствата-предполагам,че държат на протокола и за това-иначе с интерес ще чакаме мнения и впечатления от твоя страна
еххххххххх и аз да бях олигарх !!!!!!!!!
хубаво ли е да си олигарх?
не забелязвате ли, че масово ни управляват много бедни хора /по данъчни декларации/. след примерно 10 годишен престой във властта - пак бедни останали, нищо не спестили !!!!!!!!! това май не е добродетел??? да ни управляват бедни некадърници !!!
мъчно ми е за такива хора-във властта били,а бедни останали...
Коментар