If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Фортис ти наясно ли си изобщо колко земя трябва да се узакони до края на годината или просто ей така да си тук с мнения ........ 1 078 000 декара,как ще стане а????Свалени са ни цените заради това от по 1000;1100 на 850;750 лева.(Пак никакви препоръки,ама я търгувайте тая земя не само акциите на Атера,и от тях имам Доста.)
Извинявай, аз съм лаик в тази област. Какво имаш предвид под "да се узакони"?
Мерси
[QUOTE=olimpiec;1059686637]Фортис ти наясно ли си изобщо колко земя трябва да се узакони до края на годината или просто ей така да си тук с мнения .....
Да не излезе , че е по наясно от теб ! - може и да те замерва с по някой декар , от Дуранкулак , че до Кулата НА ВСИКИ КИЛОМЕТЪР
Фортис ти наясно ли си изобщо колко земя трябва да се узакони до края на годината или просто ей така да си тук с мнения ........ 1 078 000 декара,как ще стане а????Свалени са ни цените заради това от по 1000;1100 на 850;750 лева.(Пак никакви препоръки,ама я търгувайте тая земя не само акциите на Атера,и от тях имам Доста.)
ами те колко други купуват и то наред с много повече пари
ако това се надавят - поне засега не става
а и пердлагането нещо намаля масово
Коментар