IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Не трябваше да издухваш единичната хартия. Щеше да спестиш такси за следващото оса
    не съм я издухал, точно тази тънка сметка направих и аз
    доста скъпо ми излиза тази акция и посещенията на ОС - относително скъпо
    а и тайно се надявам някой ден от тази акция да стана милионер, не от инфлация, а от поскъпването на акцията

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      нямам повече акции в терата, това ми е засега
      добивът е от свищов
      сега чакам инфо и от други места
      Не трябваше да издухваш единичната хартия. Щеше да спестиш такси за следващото оса
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
        А стига бе,аз мислех че като сериозен човек,ценящ не само земята а сериозна компания инвестирала в земя си поне с 10К тук.Е ти си знаеш.(За нищо разбира се не е препоръка.)Кой мой район нали сме от един край,почти.........А и аз купувам и във Врачанско,Монтанско и Видин също,зависи от цената.
        нямам повече акции в терата, това ми е засега
        добивът е от свищов
        сега чакам инфо и от други места

Коментар

този беше от някаква асоциация и така си говори
          добрите фермери в централна и източна БГ, не западна са добре и сега
          с по-малки печалби, но са добре
          този добив е от твоя район
          има и калпазани, които по-принцип не са от силните производители
          за мен пак е добре работата, макар и не както до сега
          аз съм с една акция тук, квалификацията ти важи точно за мен 
          А стига бе,аз мислех че като сериозен човек,ценящ не само земята а сериозна компания инвестирала в земя си поне с 10К тук.Е ти си знаеш.(За нищо разбира се не е препоръка.)Кой мой район нали сме от един край,почти.........А и аз купувам и във Врачанско,Монтанско и Видин също,зависи от цената.

Коментар

добрите фермери в централна и източна БГ, не ....

- ПЕРВЕРЗНИК

Коментар

Ето ти цифри пич, http://www.bgfermer.bg/Article.asp?ArticleId=4252852 , само да не го изтрият това е полезно за нас които наистина имаме Акции тук,не за плюнките с по 10 лева в позиция.(П.С. за нищо не е препоръка разбира се,ех тая заветна кота от 2,50......кога,кога???)
              добрите фермери в централна и източна БГ, не западна са добре и сега
              с по-малки печалби, но са добре
              този добив е от твоя район
              има и калпазани, които по-принцип не са от силните производители

Коментар

350 кг добив никак не е лесен за постигане
                Ето ти цифри пич, http://www.bgfermer.bg/Article.asp?ArticleId=4252852 , само да не го изтрият това е полезно за нас които наистина имаме Акции тук,не за плюнките с по 10 лева в позиция.(П.С. за нищо не е препоръка разбира се,ех тая заветна кота от 2,50......кога,кога???)

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
                  Доста добре ми се струва, въпреки че не съм разбирач.
                  350 кг добив никак не е лесен за постигане

Коментар

без рента, но с амортизации 90 - 95 лв, до 100лв
                    в този район рентата е 45-50лв
                    при 350кг добив за арендатора остава 53 лв/дек или нещо подобно

Доста добре ми се струва, въпреки че не съм разбирач.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                      А какви са разходите, имаш ли идея? Тоест чисто какво остава?
                      без рента, но с амортизации 90 - 95 лв, до 100лв
                      в този район рентата е 45-50лв
                      при 350кг добив за арендатора остава 53 лв/дек или нещо подобно

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                        Колкото и да ти казват,че са зле пич тая сган арендаторите ги направихме милиардери.Разходи,приходи.......при една сделка му викам на един в джипа -Абе кажи ми често колко печелиш от декар?- и оня ми каза,бяхме само двамата в Добруджата-Ами някъде между 70 и 120 лева от декар в зависимост от културите които съм насял.Еееее за кво говорим само субсидията на декар им е почти 40 лева.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Започна ли производството на?
                          Aко само аз ти бях казал тук в тия теми из форума,че си плюнка добре разбирам,щеше да е заяждане,ама колко хора ти го повтарят бе малоумник,че си въшка.А кажи де????НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ ПРОСТО НА ТЕБ НЕ ТИ ТРЯБВАТ АКЦИИ ЗА ПО СТО ЛЕВА,ЩОТО ПОСЛЕ СТОИШ ГЛАДЕН.НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИЩО ПРОСТО СЛУГУВАЙ НА УМНИТЕ И МОЖЕ И ДА СТАНЕШ ЧОВЕК,ИЛИ НЕ.....

Коментар

няма защо да се нападаме

първите добиви от слънчоглед в добри райони са 350-380 кг/декар, цената е 480 лв/тон от място
                            цената на царевицата в южните части на Русия е 220 лв/тон от производител, а на слънчогледа 470-485 лв/тон
                            това е засега

Коментар

Я ти пак ли си тук бе нещастник!!!Аз мислех,че сме се спасили от простотиите ти,ама не.....нейсе.Ами ще бера нали трябва и да се бачка бе киртак!!!Ей кво ти мисля .......Ще ти се обадя някой ден ей така да си поговорим.Нещастниците като теб са проблема на тая измъчена държава,което е най жалкото.
                              Започна ли производството на?
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Тонка не се знае на коя точка сме в момента...едва ли някой може да каже това с абсолютна сигурност...може пък да сме на точка 18 от графиката,която си пуснал...пък и тези хубави дивиденти,които се раздават от Адванса всяка година дават друг изглед на картинката

Коментар

Working...
                                X