If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бе, нещо ме гложди една идея да си увелича експозицията тук до по непрепоръчителни нива като дял от портфейла ми, та да ви попитам, ориентировъчно какъв дял има АТЕРА-та във вашите портфейли? Не е препоръка.
По интересен начин функционира човешката психика при вземането на решения ..... Вместо да се задава въпроси от типа на Какво разбирам аз от бизнеса? ....Как се управлява от мениджънта? ..... се търси някаква невидима подкрепа кой колко му тежи акцията в порфейла , за да може в случай на грешна преценка да се облегне на утешението,че не само аз съм взел грешно решение ..... просто лични мисли .... Успех колега
Мерси за включването! Предполагам говориш по принцип, защото грешиш, ако сериозно мислиш, че взимам решенията си на база форумен сантимент към съответната акция тип - хубава хартия, хубави хора и доброволно споделени % Има си някакви установени разбирания за диверсификация, при портфейлирането и ми е любопитно, кой каква експозиция има за тази конкретна акция.
Бе, нещо ме гложди една идея да си увелича експозицията тук до по непрепоръчителни нива като дял от портфейла ми, та да ви попитам, ориентировъчно какъв дял има АТЕРА-та във вашите портфейли? Не е препоръка.
По интересен начин функционира човешката психика при вземането на решения ..... Вместо да се задава въпроси от типа на Какво разбирам аз от бизнеса? ....Как се управлява от мениджънта? ..... се търси някаква невидима подкрепа кой колко му тежи акцията в порфейла , за да може в случай на грешна преценка да се облегне на утешението,че не само аз съм взел грешно решение ..... просто лични мисли .... Успех колега
Коментар