IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
    И на мен ми прави впечатление, че последно време не обявяват цена продава.. Единствено цена купува слагат.

Иначе специално тези 37 дка за декември идват по около 1445 лв на декар, на база инфото в бюлетините им. Не знам доколко може да говори за някаква промяна в тенденциите предвид малкия обем.
    Май вече не продават...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      само на мен ли прави впечатление, че за пръв път не обявяват цената на продажба?
      Ами продадените земи през този последен месец са пренебрежимо малки за да се акцентира на цената им и вероятно от фонда са решили да не я посочват (въпреки че както ще видиш по-долу, можеха да се "ударят по гърдите".... )

Предвид намека ти, си поиграх да сметна средната продажна цена на реализираните през декември земи - излиза 1445 лв. на декар..

Предположението за мотивацията на управляващите фонда да не я обявят оставям на теб....

Коментар

само на мен ли прави впечатление, че за пръв път не обявяват цената на продажба?
        И на мен ми прави впечатление, че последно време не обявяват цена продава.. Единствено цена купува слагат.

Иначе специално тези 37 дка за декември идват по около 1445 лв на декар, на база инфото в бюлетините им. Не знам доколко може да говори за някаква промяна в тенденциите предвид малкия обем.

Коментар

• хубава артия ,хубави хора

Коментар

Май съпругата ще ти остане доволна. Добре, че не я набута на чичeто
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• България ще получи за директни плащания 7 млрд. евро за новия програмен период 2014-2020 г., което е с почти 2 млрд. повече от стария. Това съобщи вицепремиерът по европейските фондове Томислав Дончев по време на парламентарния контрол, предаде БНР. Той допълни, че животновъдите, овощарите и зеленчукопроизводителите ще получат особено високи субсидии, но не уточни точно колко високи ще бъдат те.
              Средният размер на директното плащане за България е много близо до 90 процента от средното за ЕС, каза още Дончев.

Коментар

• само на мен ли прави впечатление, че за пръв път не обявяват цената на продажба?
                Last edited by tony1975; 15.01.2015, 21:07.

Коментар

• Завършили са вече 2-ри проект по комасация в Шуменска област и предстои да завършат още 4 такива. Повече информация тук:

http://www.investor.bg/novini-i-anal...37-dka-187373/

Не е препоръка!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнение
                    Отчета да видим първо. Но по мои сметки трябва да имат за раздаване поне 20 и няколко милиона. 90% да се 20 мил се пода по 23 ст. Което ме устройва
                    Написах го от гледна точка на покупки и продажби. Отделно дали ще се правят преоценки незнам.
                    Засега пазарът на земя в България продължава да е ислно конкурентен и няма пирзнаци за спад на цените. От тук и стойността за акционерите - на капитала се запазва висока.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      За мен резултатите са добри. Оценявам, че бизнесът се прави при все по-турдни условия.
                      Отчета да видим първо. Но по мои сметки трябва да имат за раздаване поне 20 и няколко милиона. 90% да се 20 мил се пода по 23 ст. Което ме устройва
                      Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• За мен резултатите са добри. Оценявам, че бизнесът се прави при все по-турдни условия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                          къмто 25 ли идва или бъркам
                          Май около 20 ст чисто трябва да се падне
                          Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• По-скоро трябва да е поне 40 стинки предвид по-добрите резултати.

Коментар

• къмто 25 ли идва или бъркам

Коментар

• Сега да видим дивидента какъв идва

Коментар

Working...
                                X