Първоначално изпратено от Garcilаso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениесамо на мен ли прави впечатление, че за пръв път не обявяват цената на продажба?
Предвид намека ти, си поиграх да сметна средната продажна цена на реализираните през декември земи - излиза 1445 лв. на декар..
Предположението за мотивацията на управляващите фонда да не я обявят оставям на теб....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениесамо на мен ли прави впечатление, че за пръв път не обявяват цената на продажба?
Иначе специално тези 37 дка за декември идват по около 1445 лв на декар, на база инфото в бюлетините им. Не знам доколко може да говори за някаква промяна в тенденциите предвид малкия обем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениесамо на мен ли прави впечатление, че за пръв път не обявяват цената на продажба?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
България ще получи за директни плащания 7 млрд. евро за новия програмен период 2014-2020 г., което е с почти 2 млрд. повече от стария. Това съобщи вицепремиерът по европейските фондове Томислав Дончев по време на парламентарния контрол, предаде БНР. Той допълни, че животновъдите, овощарите и зеленчукопроизводителите ще получат особено високи субсидии, но не уточни точно колко високи ще бъдат те.
Средният размер на директното плащане за България е много близо до 90 процента от средното за ЕС, каза още Дончев.
Коментар
-
Завършили са вече 2-ри проект по комасация в Шуменска област и предстои да завършат още 4 такива. Повече информация тук:
http://www.investor.bg/novini-i-anal...37-dka-187373/
Не е препоръка!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнениеОтчета да видим първо. Но по мои сметки трябва да имат за раздаване поне 20 и няколко милиона. 90% да се 20 мил се пода по 23 ст. Което ме устройва
Засега пазарът на земя в България продължава да е ислно конкурентен и няма пирзнаци за спад на цените. От тук и стойността за акционерите - на капитала се запазва висока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗа мен резултатите са добри. Оценявам, че бизнесът се прави при все по-турдни условия.Не е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениекъмто 25 ли идва или бъркамНе е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
Коментар