If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Taka e Кире. Само тая акция има(ше) по-солиден дивидентен потенциал, но да се надяваме, че ще е заслужен. т.е. ще гласуват някакво що-годе прилично количество. Очевидно е за всички, че оцеля най-добре на спада., и ... всеки който иска да добави някоя почти сигурна стинка към торбата с пари се е бухнал тука. Да видим обаче докъде ще я балонира инерцията и кой - кога ще напусне дирижабъла... Тони вече се прежали сега ще иде на чичовия
ти пък Тони и Атера дългосрочно...хахахаха...може да кажеш още някоя смешка...та да се позабавляваме докато си бистрим темите по инвестиционните решения и мирогледи за инвестирания
Преци, така е, но тази година се очертава доста постна от към дивиденти..на АДСИЦ.Атерата наистина е добра акция и нищо чудно Оракула да се окаже прав..При тези ниски лихвени проценти..Лошото е , че Импа още нищо не е сънувал..
Taka e Кире. Само тая акция има(ше) по-солиден дивидентен потенциал, но да се надяваме, че ще е заслужен. т.е. ще гласуват някакво що-годе прилично количество. Очевидно е за всички, че оцеля най-добре на спада., и ... всеки който иска да добави някоя почти сигурна стинка към торбата с пари се е бухнал тука. Да видим обаче докъде ще я балонира инерцията и кой - кога ще напусне дирижабъла... Тони вече се прежали сега ще иде при чичовото
Много не си в час оракуле.
От няколко дена вече не съм се намесвало в надлъгването.. (не съм списвало във форума) -a за мъже не е интересно, толкова са ми лесни, че няма интрига.
майтапя се Преци...дано да не си се обидило...харесвам те като мнения и определено си ми симпатичен форумен участник...ако имаш картони тук според мен няма да съжаляваш...поздрави
Преци за тебе няма ли мъж,че се чекнеш цяла вечер по форумите и все на Кирето искаш да обясниш нещо...ами пиши му на лични...може и да се уредиш с кафенце
Много не си в час оракуле.
От няколко дена вече не съм се намесвало в надлъгването.. (не съм списвало във форума) -a за мъже не е интересно, толкова са ми лесни, че няма интрига.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Преци, така е, но тази година се очертава доста постна от към дивиденти..на АДСИЦ.Атерата наистина е добра акция и нищо чудно Оракула да се окаже прав..При тези ниски лихвени проценти..Лошото е , че Импа още нищо не е сънувал..
Кире, не че искам да ви чупя "хатъра" ама ,,, от 2,40 до 2, 65 вече изконсумирахте (предварително) 25 стинки дивидент. Оттук нататък хартията не е интересна sпоред мен за евентуалните кандидат-милионери (разбира се, приемаме, че са в състояние и могат да си направят сметката) забравих да кажа че имам няколко к. Картона
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Не разбирам, как калкулираш цена 3 лева през май, след като пак през май миналата година при дивидент 37ст. Е стигнала 2, 86..Дано си прав все пак
тази година след дивидента цената беше 2.45(прогнозно към май около2.90-3 лв. при 30 ст. дивидент),а предната година след дивидента беше около 2.15(2.86 при 37ст. дивидент)...та така по бакалската изчислителна система се случи пресмятането в конкретната ситуация
Тук настроенията и покупките не клонят ли към миналогодишния дивидент..
естествено че не...в момента се търгуват очаквания в диапазона 22-25 ст.пък за по-нататък времето ще покаже
моите очаквания за дивидента тази година са в порядъка на 26-32 ст.и ако се окаже така акцията съвсем спокойно може да бъде оценена и търгувана около 3-те леФчета към края на май...
Не е Препоръка!!!
Коментар