IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Чакай че до сега се смях на терасата , да не преча на момичетата да гледат филма

И колко години напред виждаш дивидент най-малко 35стинки?
    смееш се бате Тони ама атерката съвсем насериозно катери здраво в последните сесии...пък Брефа май ще се размине с дивидента тази година(и изсипването тепърва започва)....СФИ нещо се запече около 3.50 и не мърда напоследък(да не би да балоняса или изпапахте дивидента в аванс)...Софарма върви бавно и сигурно надолу....и все по надолу(е нали имаше обратно изкупуване или чичо Оги е на коктейл и в момента е извън обхват)....та така...растеме си ние по малко в Атера...ама редовно и с високи обороти
    Не е Препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
      +1
      вярно е така...следил съм постовете му в последните години...как ги догажда не знам,но определено му се получава в приблизителна стойност
      това добре но :"не по-малко от 35ст през следващите няколко години" е голям лапсус за мен!!!
      Last edited by tony1975; 02.02.2015, 23:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Две години го познавам ного точно - тоя път нека да е изненада.
        +1
        вярно е така...следил съм постовете му в последните години...как ги догажда не знам,но определено му се получава в приблизителна стойност

Коментар

• Тук днес ни гък, ни мък !!!
          Да не сте по Малдивите ?????

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...taniia-188490/

Сега БГ ще стане износител и на соя - в доста добри обеми.
          Как да не купуваш земя ??????

Коментар

Този път ако не направиш кардинални промени в сметачката, до тук ще ти бъде познаването.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Импе, тази година колко очакваш да е дивидента
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Чакай че до сега се смях на терасата , да не преча на момичетата да гледат филма

А, колкото: толкова, драги. То се знае - не вечно.

Коментар

• При разсроченото плащане ще са необходими по-бързи темпове на продажби поне през първите 3 години.
                  През 2015г фондът ще купи предполагам около 25 - 30 000 декара.
                  Продажбите ще бъдат около 50 хил. дек, а може и повече основно от разсроченото плащане.
                  Има някои земеделци продават земя, не са много, но цените са като на Адванс и няма как те да се включат. Засега остава модела на далечното купуване.
                  Остава и рискът с ограниченията в закона, който всеки си го преценява.
                  Фондът стана на 10 години - ПОЗДАВЛЕНИЯ. Десет успешни години !!!!!!!!!!
                  Помня началото му, тогава и аз купувах.

Коментар

Ще поживеем: ще видим. Стига да снасят годишно поне по 35 стинки, значи е ок.

Коментар

• Импе, тази година колко очакваш да е дивидента

Коментар

• Нестар и нешегувам.

Коментар

ха ха ха - ти сериозен ли си?????????

не Импе ти си токова стар и опитен на бфб, няма как да не се шегуваш - ха ха ха!!!
                          стар е - да

Коментар

Ще поживеем: ще видим. Стига да снасят годишно поне по 35 стинки, значи е ок.
                            ха ха ха - ти сериозен ли си?????????

не Импе ти си токова стар и опитен на бфб, няма как да не се шегуваш - ха ха ха!!!

Коментар

• Ще поживеем: ще видим. Стига да снасят годишно поне по 35 стинки, значи е ок.

Коментар

• Да уточня - предполагам, че 50 000 дек, като голяма част на разсрочено плащане. Кампанията сега е мащабна и ще даде резултат.

Коментар

Working...
                                X