IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за тази година говорим. както са казали хората "с малки стъпки, но редовно...'

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
      И защо така се дръпна? преди казваше по 35 ст., а сега "колкото толкова". Май Тони те е подкупил нещо??
      Чакай сега - говорим за тая година ли, по принцип занапред ли?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Ти ного алчен - това: нереалистическо ми се види.
        рекох да пробвам. знае ли човек от кой храст ще изскочи заек..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Импе, кажи поне 40ст.
          Засега нямам точна визия, ако пак го изсънувам, ще кажа колко.

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
            Кажи тогава 60 ст. за тази година.
            Ти ного алчен - това: нереалистическо ми се види.

Коментар

• И защо така се дръпна? преди казваше по 35 ст., а сега "колкото толкова". Май Тони те е подкупил нещо??

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                това добре но :"не по-малко от 35ст през следващите няколко години" е голям лапсус за мен!!!
                Това беше казано с пожелателство... Аз доволен от това, че основният пакет Атерки вече след дивидентите ми струва около 1.44 кинта - колкото снасят, все е файда.

Коментар

• Импе, кажи поне 40ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Ми аз винаги казвам: напримерно и те вярно раздават по толкова.
                    Кажи тогава 60 ст. за тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                      +1
                      вярно е така...следил съм постовете му в последните години...как ги догажда не знам,но определено му се получава в приблизителна стойност
                      Ми аз винаги казвам: напримерно и те вярно раздават по толкова.

Коментар

четох някъде че Чайка фарма иска да се листва тази година..... не ги знам читави ли са!
                        Аз лично предпочитам "стари" компании с история, с доказан мениджмънт и такива които оставят акционерите си видимо доволни. Е да изпуснах Спиди, ама от де да го знам тоя арменец че е честен а не като ония в Синергона. Ето Инса като са излезли на борсата суперлативи, ръст и сега 6години вече не си поглеждат акционерите - а, не!
                        Нека да видя коректни ли са(най-добре в трудни времена) и тогава, ако им паднат цените - лапам! Другото при ИПО си е малко покупка на сляпо, като знаем манталитета на нашите мажоритари!
                        дамм...
                        така си е...ще следим...пък ако съответните компании покажат зряло и що-годе отговорно отношение към миноритарите ще дръпнем по някоя друга бройка....
                        иначе за Спиди и аз съм като теб....гледах без да пипам но пък всяко зло за добро....винаги има хубави възможности за вход и добавка стига човек да има очи да ги види....и не на последно място да рискува(дори и премерено)
                        туко-виж държавата изкара някоя "звезда"...само да не се окаже метеорит
                        http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...ez-bfb-188472/
                        Поздрави
                        Не е Препоръка!!!
                        Last edited by orakula; 03.02.2015, 00:21.

Коментар

• купувайте това, което мислите за добро

https://www.youtube.com/watch?v=UYJCLLurNOY

вижте тук царевицата, която силажират в Калифорния колко е висока !!!!
                          около 5 метра е

Коментар

+1
                            така е бате Тони....има много истина в това което си написал...и напълно подкрепям поста ти в конкретния случай....всеки спад на такива компании е добре дошъл за хората с кеш....иначе въпроса който е заинтригувал вниманието ми напоследък е за "нови" компании на БФБ подценени и същевременно с голям потенциал за растеж....но такива "необработени" диаманти все по трудно се намират в днешно време....особено на нашата борса.....Поздрави
                            Не е Препоръка!!!
                            четох някъде че Чайка фарма иска да се листва тази година..... не ги знам читави ли са!
                            Аз лично предпочитам "стари" компании с история, с доказан мениджмънт и такива които оставят акционерите си видимо доволни. Е да изпуснах Спиди, ама от де да го знам тоя арменец че е честен а не като ония в Синергона. Ето Инса като са излезли на борсата суперлативи, ръст и сега 6години вече не си поглеждат акционерите - а, не!
                            Нека да видя коректни ли са(най-добре в трудни времена) и тогава, ако им паднат цените - лапам! Другото при ИПО си е малко покупка на сляпо, като знаем манталитета на нашите мажоритари!

п.п. така издухах супата с Енемона(п) преди време, напудрена работа, роудшоу, страхотни прогнози на Елана.... и аз да купя от ипо-то и кво взеха парите и като ония с парцалите в господин за един ден..... оставил съм си една акция да не забравям!!!
                            Last edited by tony1975; 03.02.2015, 00:09.

Коментар

Приятелю, трябваха ми 5 години на бфб за да разбера какво ми казва форти всеки път щом се радвах, че се покачват цените на дадена моя акция - какво се радвате, казваше форти - нека си стоят ниски да си пълним!!!
                              Няма нищо по-добро от това акциите които харесвам да падат - НИЩО!!! Дали ще допълвам помалко от заплата, дали ако бреф иде на 40стинки, а фармата на 3лв ще изтегля заем - си е мое решение! Дедо Бъфю беше казал обичам да купувам добри компании с прекрасен мениджмънт в затруднено положение, още по-добре ако са на операционната маса - вече си отдавна на бфб и знам че ме разбираш!!!
                              Сега бих се радвал много повече ако СФТРД се върти около 2лв, вместо да е на тази цена, ама живот ето други пък отиват на добри цени!!!
                              Поздрави!
                              +1
                              така е бате Тони....има много истина в това което си написал...и напълно подкрепям поста ти в конкретния случай....всеки спад на такива компании е добре дошъл за хората с кеш....иначе въпроса който е заинтригувал вниманието ми напоследък е за "нови" компании на БФБ подценени и същевременно с голям потенциал за растеж....но такива "необработени" диаманти все по трудно се намират в днешно време....особено на нашата борса.....Поздрави
                              Не е Препоръка!!!

Коментар

смееш се бате Тони ама атерката съвсем насериозно катери здраво в последните сесии...пък Брефа май ще се размине с дивидента тази година(и изсипването тепърва започва)....СФИ нещо се запече около 3.50 и не мърда напоследък(да не би да балоняса или изпапахте дивидента в аванс)...Софарма върви бавно и сигурно надолу....и все по надолу(е нали имаше обратно изкупуване или чичо Оги е на коктейл и в момента е извън обхват)....та така...растеме си ние по малко в Атера...ама редовно и с високи обороти
                                Не е Препоръка!!!
                                Приятелю, трябваха ми 5 години на бфб за да разбера какво ми казва форти всеки път щом се радвах, че се покачват цените на дадена моя акция - какво се радвате, казваше форти - нека си стоят ниски да си пълним!!!
                                Няма нищо по-добро от това акциите които харесвам да падат - НИЩО!!! Дали ще допълвам помалко от заплата, дали ако бреф иде на 40стинки, а фармата на 3лв ще изтегля заем - си е мое решение! Дедо Бъфю беше казал обичам да купувам добри компании с прекрасен мениджмънт в затруднено положение, още по-добре ако са на операционната маса - вече си отдавна на бфб и знам че ме разбираш!!!
                                Сега бих се радвал много повече ако СФТРД се върти около 2лв, вместо да е на тази цена, ама живот ето други пък отиват на добри цени!!!
                                Поздрави!

Коментар

Working...
                                X