за тази година говорим. както са казали хората "с малки стъпки, но редовно...'
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеИ защо така се дръпна? преди казваше по 35 ст., а сега "колкото толкова". Май Тони те е подкупил нещо??Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТи ного алчен - това: нереалистическо ми се види.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпе, кажи поне 40ст.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеКажи тогава 60 ст. за тази година.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетова добре но :"не по-малко от 35ст през следващите няколко години" е голям лапсус за мен!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи аз винаги казвам: напримерно и те вярно раздават по толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение+1
вярно е така...следил съм постовете му в последните години...как ги догажда не знам,но определено му се получава в приблизителна стойностМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениечетох някъде че Чайка фарма иска да се листва тази година..... не ги знам читави ли са!
Аз лично предпочитам "стари" компании с история, с доказан мениджмънт и такива които оставят акционерите си видимо доволни. Е да изпуснах Спиди, ама от де да го знам тоя арменец че е честен а не като ония в Синергона. Ето Инса като са излезли на борсата суперлативи, ръст и сега 6години вече не си поглеждат акционерите - а, не!
Нека да видя коректни ли са(най-добре в трудни времена) и тогава, ако им паднат цените - лапам! Другото при ИПО си е малко покупка на сляпо, като знаем манталитета на нашите мажоритари!
така си е...ще следим...пък ако съответните компании покажат зряло и що-годе отговорно отношение към миноритарите ще дръпнем по някоя друга бройка....
иначе за Спиди и аз съм като теб....гледах без да пипам но пък всяко зло за добро....винаги има хубави възможности за вход и добавка стига човек да има очи да ги види....и не на последно място да рискува(дори и премерено)
туко-виж държавата изкара някоя "звезда"...само да не се окаже метеорит
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...ez-bfb-188472/
Поздрави
Не е Препоръка!!!Last edited by orakula; 03.02.2015, 00:21.
Коментар
-
купувайте това, което мислите за добро
https://www.youtube.com/watch?v=UYJCLLurNOY
вижте тук царевицата, която силажират в Калифорния колко е висока !!!!
около 5 метра е
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение+1
така е бате Тони....има много истина в това което си написал...и напълно подкрепям поста ти в конкретния случай....всеки спад на такива компании е добре дошъл за хората с кеш....иначе въпроса който е заинтригувал вниманието ми напоследък е за "нови" компании на БФБ подценени и същевременно с голям потенциал за растеж....но такива "необработени" диаманти все по трудно се намират в днешно време....особено на нашата борса.....Поздрави
Не е Препоръка!!!
Аз лично предпочитам "стари" компании с история, с доказан мениджмънт и такива които оставят акционерите си видимо доволни. Е да изпуснах Спиди, ама от де да го знам тоя арменец че е честен а не като ония в Синергона. Ето Инса като са излезли на борсата суперлативи, ръст и сега 6години вече не си поглеждат акционерите - а, не!
Нека да видя коректни ли са(най-добре в трудни времена) и тогава, ако им паднат цените - лапам! Другото при ИПО си е малко покупка на сляпо, като знаем манталитета на нашите мажоритари!
п.п. така издухах супата с Енемона(п) преди време, напудрена работа, роудшоу, страхотни прогнози на Елана.... и аз да купя от ипо-то и кво взеха парите и като ония с парцалите в господин за един ден..... оставил съм си една акция да не забравям!!!Last edited by tony1975; 03.02.2015, 00:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПриятелю, трябваха ми 5 години на бфб за да разбера какво ми казва форти всеки път щом се радвах, че се покачват цените на дадена моя акция - какво се радвате, казваше форти - нека си стоят ниски да си пълним!!!
Няма нищо по-добро от това акциите които харесвам да падат - НИЩО!!! Дали ще допълвам помалко от заплата, дали ако бреф иде на 40стинки, а фармата на 3лв ще изтегля заем - си е мое решение! Дедо Бъфю беше казал обичам да купувам добри компании с прекрасен мениджмънт в затруднено положение, още по-добре ако са на операционната маса - вече си отдавна на бфб и знам че ме разбираш!!!
Сега бих се радвал много повече ако СФТРД се върти около 2лв, вместо да е на тази цена, ама живот ето други пък отиват на добри цени!!!
Поздрави!
така е бате Тони....има много истина в това което си написал...и напълно подкрепям поста ти в конкретния случай....всеки спад на такива компании е добре дошъл за хората с кеш....иначе въпроса който е заинтригувал вниманието ми напоследък е за "нови" компании на БФБ подценени и същевременно с голям потенциал за растеж....но такива "необработени" диаманти все по трудно се намират в днешно време....особено на нашата борса.....Поздрави
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениесмееш се бате Тони ама атерката съвсем насериозно катери здраво в последните сесии...пък Брефа май ще се размине с дивидента тази година(и изсипването тепърва започва)....СФИ нещо се запече около 3.50 и не мърда напоследък(да не би да балоняса или изпапахте дивидента в аванс)...Софарма върви бавно и сигурно надолу....и все по надолу(е нали имаше обратно изкупуване или чичо Оги е на коктейл и в момента е извън обхват)....та така...растеме си ние по малко в Атера...ама редовно и с високи обороти
Не е Препоръка!!!
Няма нищо по-добро от това акциите които харесвам да падат - НИЩО!!! Дали ще допълвам помалко от заплата, дали ако бреф иде на 40стинки, а фармата на 3лв ще изтегля заем - си е мое решение! Дедо Бъфю беше казал обичам да купувам добри компании с прекрасен мениджмънт в затруднено положение, още по-добре ако са на операционната маса - вече си отдавна на бфб и знам че ме разбираш!!!
Сега бих се радвал много повече ако СФТРД се върти около 2лв, вместо да е на тази цена, ама живот ето други пък отиват на добри цени!!!
Поздрави!
Коментар
Коментар