Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Карол и те се намесиха в пенсионната система. За земята добре, но нека пенсиите да ги оставим да почиват. Разбирам, че комисионерският бизнес ще намалее малко, но може ли ние да издържаме всички наред - държавна администрация, управление на всякакви активи и то на бедни хора, които едвам преживяват сега и въобще не ги интересува пенсията.
Нека тук гледаме земята и нейния пазар !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеПоне се разшумяха малко.
Това е от миналата седмица всъщност, но все пак го поствам тука:
Законът за земята застрашава бизнеса на публични компании, предупредиха експерти
Иначе много верни неща се казаха... дано да е имало и кой да ги чуе.
http://www.karollblog.bg/poreden-sha...ata-ikonomika/
Бих желал само да допълня, че от около 6 месеца основно инвестирам извън България, а както по-късно се оказа по "обективни причини".“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Поне се разшумяха малко.
Това е от миналата седмица всъщност, но все пак го поствам тука:
Законът за земята застрашава бизнеса на публични компании, предупредиха експерти
Иначе много верни неща се казаха... дано да е имало и кой да ги чуе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеЯ някой да ме светне, ако черно на бяло се знае кой е купил големите пакети и съответно кой ги е продал, това какво ще промени?
Иначе на мен Булбанк са ми сипнали малко днес, ще видим утре как ще е!
точно това си мислех и аз...едва ли има значение през кой посредник е минал продавача и купувача...по важни според мен са мотивите на купилия,а продавача общо взето е ясен-гледал да се отърве,че както се сурна цената....на такъв пакет всяка стотинка си е от значение....
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
ivandavidov
Я някой да ме светне, ако черно на бяло се знае кой е купил големите пакети и съответно кой ги е продал, това какво ще промени?
Иначе на мен Булбанк са ми сипнали малко днес, ще видим утре как ще е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнениеНе съм съгласен че е валидно за двамата, единия продава за да се отърве, а такива пакети в мътни води се купуват от хора с инфо.
Сам писа отърве, номера да е отъврване стил ликвиден проблем, както преди 2 години Артио излизаше или се отърва по-друга причина. Да няма инфо е малко валидно - такъв пакет да мине, няма как да не е от хора с инфо.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеTo като цяло е валиден и за продавача, разбира се ако няма ликвидни подбуди.
То и това е красивото на пазара един да купи, друг трябва да му продаде - за такива големи бройки логично е и двете странни да имат доста добро инфо, но на едно и също инфо различни виждания за нещатаНе е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеАко се чудите кой е купувал днес, аз купих малко. За многото, не знам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеАко се чудите кой е купувал днес, аз купих малко. За многото, не знам...
Коментар
-
Бе тая тема мирише на 2008-ма нещо?
"Щом народа излиза, значи има надежда. Тъкмо ще останат хардкор инвеститорите само."
"Само овцете продават, вълците държат."
"Спокойно, това е само консолидация."
"Няма страшно, големите не са излязли още."
"Спокойно, временно е - другата седмица сме 10% нагоре."
"Ама показателите на компанията са добри - няма страшно."
има и по-съвременни вариации:
"Бе спокойно, банката е с най-добрата капиталова адекватност от всички банки"
"Бе спокойно, нашата банкова система е най-стабилната в европа"
"Бе спокойно, бе, теглят овцете"
Междувременно виждам сделка за 294055 акции... Тоя сигурно е някой от овчар от Гинци. От народа е - спокойно. Е ги, има и няколко мангала от Хасково - излязли с по 50-100 хиляди акции. Не разбират.[/QUOTE]
+1
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениемалко - под 50 000 акции
много - над 500 000 акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНа кое казваме малко и на кое много?
много - над 500 000 акции
Коментар
Коментар