Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеглупости, тогава сфарм беше с над 2 пъти по-малко емитирани хартии
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение...
Сфарм е на цени от 2004, а знаеш ли къде е била тогав и къде е сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеА, то това е нищо.
При твойте чичови още 1.5-2лв надоле си трябва, ма пак да си говорим само.....от купуване няма смисъл...
Е Сфарма поспадна, ама с тази печалба на шестмесечие е грехота да не купува човек!
Сфарм е на цени от 2004, а знаеш ли къде е била тогав и къде е сега?Last edited by tony1975; 18.09.2015, 16:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеоще 15-20ст надолу и може да си говорим тук.
Сега просто няма смисъл
При твойте чичови още 1.5-2лв надоле си трябва, ма пак да си говорим само.....от купуване няма смисъл...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеИскам да успокоя всички инвеститори в АТЕРА! Относно тъй наречените "хълмисти терени"!
Пичове, глобалното затопляне работи за нас!
До 7-8 години ще са по-скъпи от равнинните, просто защото вторите ще бъдат под вода!
А да ви кажа, аз комбайнер с шнорхел не съм виждал!
+ 878 204
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеИскам да успокоя всички инвеститори в АТЕРА! Относно тъй наречените "хълмисти терени"!
Пичове, глобалното затопляне работи за нас!
До 7-8 години ще са по-скъпи от равнинните, просто защото вторите ще бъдат под вода!
А да ви кажа, аз комбайнер с шнорхел не съм виждал!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеДали ще е УД, мажоритар, публично или не, АДСИЦ или АД, Атера или Софарма, навсякъде е така. Аз до сега не съм имал възможност да наема хора да работят за мен без пари. Ако познаваш такива прати ми ги, без значение какво правят все ще ми е ок като го правят благотворително.
Бюлетина мина, надеждите за годината остават
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение+1
точно си го написал
мотивите на УД са хем акционерите долу-горе да са доволни, хем и заплатите яко да вървят, свикнете с това
Бюлетина мина, надеждите за годината оставатLast edited by JaG; 18.09.2015, 11:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеПродължавам
4. Определено мисля, аз и по преди съм го писал, че управителите на АТЕРАТА ги интересува само как да си взимат големите заплати дълги години, ... нямат сметка да продават рязко всичко и да дават тлъсти дивиденти всяка година ... ще се обоснова.
през последните години се постараха да привлекат алчни капиталисти, като се опитваха да се съревновават с тлъстите лихви които даваха банките.
Но това всъщност за мен е от голяма полза, защото и аз нямам интерес в момента да се продават земите, не и примерно на цената която продадоха еларг.
5. Има бизнеси които и да си малоумник, не можеш да сбъркаш, ... не знам как са допуснали българските мафиоти създаване на подобен печеливш бизнес част от които да е във ръцете на обикновените хора ... но определено тук трябва да признаем наличието на нашата борса колко и да е мизерна, като уникално демократично изобретение.
Малко не ясно се изказах но с други думи земята е бизнес чрез който много трудно можеш да оплетеш нещата и обикновена ливада може да те изхрани. А Атерата има много земя, може да е не кой знае какво качество, но е много ... и това дава някакви гаранции.
И пак казвам, аз съм оптимист за акцията, но само ако влезне на цена от 2 лв.
Имаше един съфорумец много сладък, който беше обеден че цената не може да не стане поне 3 лв., мисля че ясновидец се пишеше, поне на ник, ... то тогава въобще нямаше да си губя времето да пиша точките.
точно си го написал
мотивите на УД са хем акционерите долу-горе да са доволни, хем и заплатите яко да вървят, свикнете с това
Коментар
-
Продължавам
4. Определено мисля, аз и по преди съм го писал, че управителите на АТЕРАТА ги интересува само как да си взимат големите заплати дълги години, ... нямат сметка да продават рязко всичко и да дават тлъсти дивиденти всяка година ... ще се обоснова.
през последните години се постараха да привлекат алчни капиталисти, като се опитваха да се съревновават с тлъстите лихви които даваха банките.
Но това всъщност за мен е от голяма полза, защото и аз нямам интерес в момента да се продават земите, не и примерно на цената която продадоха еларг.
5. Има бизнеси които и да си малоумник, не можеш да сбъркаш, ... не знам как са допуснали българските мафиоти създаване на подобен печеливш бизнес част от които да е във ръцете на обикновените хора ... но определено тук трябва да признаем наличието на нашата борса колко и да е мизерна, като уникално демократично изобретение.
Малко не ясно се изказах но с други думи земята е бизнес чрез който много трудно можеш да оплетеш нещата и обикновена ливада може да те изхрани. А Атерата има много земя, може да е не кой знае какво качество, но е много ... и това дава някакви гаранции.
И пак казвам, аз съм оптимист за акцията, но само ако влезне на цена от 2 лв.
Имаше един съфорумец много сладък, който беше обеден че цената не може да не стане поне 3 лв., мисля че ясновидец се пишеше, поне на ник, ... то тогава въобще нямаше да си губя времето да пиша точките.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар