Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Накратко, фундамента продължава да се подобрява с всеки месец, :
Коментар
-
Много ми е интересно как всички са се вторачили в продажбите, а пропускат наистина важните неща.... Дружеството продължава да купува земя, при това на добри цени !
През август са купени 823 дка., а от началото на годината над 11 хил.дка при цена около 800 лв./дка....
Накратко, фундамента продължава да се подобрява с всеки месец, а че цената на акцията е много далеч от него, какво Ви пука ?
Дали продажбите са този месец или след 3 месеца, или догодина, парите от добрия финдамент ще се реализират.... не виждам какви са тези копнежи за печалба сега и веднага ?
Дружеството 5 години доказва, че може да работи добре и да изкарва пари на акционерите си, а вие след 3 месеца (точно толкова са минали след приключване на онова безумие със закона за земите) без продажби и се шашкате.... дайте по-спокойно, земята си я има и няма да се развали. Освен това е не по-малко търсена отколкото преди 1-2 години.... ако не вярвате, питайте "Агрион"
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Никой и никъде не е посочено, че ще се отказват продажби на пълно изповядане на сделките, - ЛИЗИНГА е вид екстра !!!
Аз поне така го възприех !
напълно съм съгласен с теб за лизинга че е само екстра...пък на който не му се вярва може да се свърже с ДВИ-то на Атерата....Атанас Димитров и да го пита лично
Атанас Димитров
Tелефон: 02 / 4008 332;
Е-mail: adimitrov@karoll.bg
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеКато имаш акции и интерес , защо светкаш масовката???
Аз също имам акции и интерес и за това се кефя на ниската цена и си допълвам докато другите си чакат левчето
- Е нали е място за споделяне, а и някои - изтрезняват тук, необходимо е да ги и стресираш от унеса в който са изпаднали !
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеКато имаш акции и интерес , защо светкаш масовката???
Аз също имам акции и интерес и за това се кефя на ниската цена и си допълвам докато другите си чакат левчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеИМАМ АКЦИИ И ИНТЕРЕС !!!
- НЕ МЕ СЛУШАЙТЕкакви ги съчинявам !
Аз също имам акции и интерес и за това се кефя на ниската цена и си допълвам докато другите си чакат левчетоМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTo и аз тъй, с акции и интерес, ма все ми се ще още някоя друга ливадка по на тънко да добавя...
За това +++++
+++++ - лакомията не е добър съветник !
А и аз да не съм банка
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение+1
те и да те слушат и да не те слушат, като са с празни джобове - какво могат да направят ?
http://vbox7.com/play:43c268cc28&pos=vr
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение. ИМАМ АКЦИИ И ИНТЕРЕС !!!
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение.
Коментар
-
мечките и тука почват да нервничат че не пада
някакво усещане за прецакване ли се оформя????
употребете си кеша за други цели ако ви се чака левче
толкова ли не схванахте че всички направиха луди проценти а само ние дремем
без никава причина и само падаме с малки обороти....
ако ви се спекулира за жълти стинки действайте
колкото и да ви се иска това е просто корекция
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТук започнахте да се надлъгвате! С вързани очи ви казвам , че продадените земи няма да са по малко от 10 000дка, от там следва печалба ~ 14/16мио./с рентата/, води до 0,16/18лв. + дежурната добавка от минали год. печалби пак сме ~0,20.
- Все пак сме едва средата на септември . ИМАМ АКЦИИ И ИНТЕРЕС !!!
те и да те слушат и да не те слушат, като са с празни джобове - какво могат да направят ?
http://vbox7.com/play:43c268cc28&pos=vrLast edited by fortiss; 15.09.2015, 20:44.
Коментар
-
Тук започнахте да се надлъгвате! С вързани очи ви казвам , че продадените земи няма да са по малко от 10 000дка, от там следва печалба ~ 14/16мио./с рентата/, води до 0,16/18лв. + дежурната добавка от минали год. печалби пак сме ~0,20.
- Все пак сме едва средата на септември . ИМАМ АКЦИИ И ИНТЕРЕС !!!
Коментар
Коментар