Въобще не субсидиите, а инвестиции в повишаване на ефективността на производството. Инвестиции от всякакво естество, които ще се правят, но ефекта им ще бъде бавен и трудно постижим. Това, защото през последните години се обра това, което беше лесно постижимо, ставаше бързо и с малко пари. Сега сме близо да т.н. връх, който си се повишава де, но преследването му е трудно и бавно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеГрешно насочени субсидии или грешки на фермерите, какво точно визираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеВ земеделието ни чакат години и то не малко с доста инвестиции и без много видими резултати, т.е. натрупвания без качествен изменения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеимаше ли секция ако притежаваш това:
https://www.youtube.com/watch?v=VAxRywzIuLs
нея щях да отворя !!!!
- В момента е към Ливорно . Изненада ме , не си я забравил!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеУикенда получихме по пощенските кутии (т.е. имаше за всеки от блока) поредната реклама от "Агрион".
Този път се бяха постарали и бяха направили някакви лъскави пликове с маркетингов момент....
От едната страна имаше секция с надпис "Отвори ако притежаваш земеделска земя".... а от другата страна имаше секция с "Отвори ако Не притежаваш земеделска земя"...
Бая се чудих, аз в крайна сметка коя секция трябва да отворя....
https://www.youtube.com/watch?v=VAxRywzIuLs
нея щях да отворя !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеУикенда получихме по пощенските кутии (т.е. имаше за всеки от блока) поредната реклама от "Агрион".
Този път се бяха постарали и бяха направили някакви лъскави пликове с маркетингов момент....
От едната страна имаше секция с надпис "Отвори ако притежаваш земеделска земя".... а от другата страна имаше секция с "Отвори ако Не притежаваш земеделска земя"...
Коментар
-
Уикенда получихме по пощенските кутии (т.е. имаше за всеки от блока) поредната реклама от "Агрион".
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеЧарта е класика за това как излежда преди да скочим надолу.
Много си мислеха и продължавата да мислят, че може само нагоре - година след година, и дивидент след дивидент, но сега е ред на икономическата логика, че това няма как да продължи и следва логичното - сега сме предскоково подготвени Много е това 2 кинта, всички АДСИЦи са под левчето
Коментар
-
Чарта е класика за това как излежда преди да скочим надолу.
Много си мислеха и продължавата да мислят, че може само нагоре - година след година, и дивидент след дивидент, но сега е ред на икономическата логика, че това няма как да продължи и следва логичното - сега сме предскоково подготвени Много е това 2 кинта, всички АДСИЦи са под левчетоBulls on BSE
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеТогава просто не трябва да четат никакви коментари!
Много е просто!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеВ САЩ над 70% от земята, която се продава се купува от земеделци.
Тук без да има статистика мисля, че не е по-малко от 50%.
Цената на акцията може да стане и 1.5лв. Това какво значение има?
Сериозните инвеститори /ти не си от тях/ имат виждане за нещата и знаят къде какво да погледнат или да попитат.
Ако някога достигнеш нивото на някои хора от форума, няма да пишеш толкова много глупости навсякъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеВ САЩ над 70% от земята, която се продава се купува от земеделци.
Тук без да има статистика мисля, че не е по-малко от 50%.
Цената на акцията може да стане и 1.5лв. Това какво значение има?
Сериозните инвеститори /ти не си от тях/ имат виждане за нещата и знаят къде какво да погледнат или да попитат.
Ако някога достигнеш нивото на някои хора от форума, няма да пишеш толкова много глупости навсякъде.
Много ме кефиш на снимката с трактора :-) Засъжаление това няма да помогне на Адванса, където когато фундамента куца (в случай от дружеството отече като кеш в дивиденти може би всичко ценно) нещата винаги си отиват на място. При условие, че АДСИЦ се търгуват под номинал, тукашните 2 кинта са много смешни.Bulls on BSE
Коментар
Коментар