If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
пролетта на 2005г купих 1 декар земя /не беше точно 1дек, но за по-лесно смятане/ в Добруджа по 315лв - с прехвърлянето
в края на 2005г взех рента 18лв
2006г - 18лв
2007г - 35лв
2008г - 35лв
2009г - 35лв
2010г - 60лв
2011г - 64лв
2012г - 74лв
2013г - 74лв
може някъде през годините да съм сгрешил с някой лев
сега да приемем, че земята струва 1300лв
доколкото помня 2005г стартираха фондовете за земя с цена 1лв, сметнете и дивидентите от тогава до сега
аз не съм правил сравнение, но някой друг може да го направи и да видим резултатите
защо е толкова ниска средната рента за следващата година? при това, че новите ренти са толкова по-високи
хубавата земя изглежда ще продължи да расте с по 5% годишно, не пиша за акциите на Адванс
според мен дивидента ще е около 40 стотинки,но интересно ще ми бъде да разбера мнението ви каква ще е цената на акцията преди разпределянето на дивидента
Напоследък във форума се включвам основно за прогнози ...
Аз предричам цената да достигне до към 2.6 преди дивидента.
Все още има много страх, ... но и свободните пари тръгнаха да се оглеждат.
Едно е ясно обаче, ... това вече го наблюдавам всяка година, след дивидента цената ще падне точно колкото е той. Явно има между нас много спекуланти които не се церемонят.
... за всички които си мислят, че цената ще стане повече от 3 ... ще имат да взимат, както се казва в един стар виц ... и аз бях голям оптимист, но реалността е друга
според мен дивидента ще е около 40 стотинки,но интересно ще ми бъде да разбера мнението ви каква ще е цената на акцията преди разпределянето на дивидента
Импето най ги цели тези числа,ще ми е интересно и неговото мнение
Около 34 стинки напримерно казано, Питкин.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Преди дивидента 2.70, след него на сегашните нива - около 2.4. Очаквам дивидента да е 30-35 ст.
Коментар