IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
    аз съм от 2008 на борсата
    и от атера имам
    2008 0
    2009 0
    2010 0.0355
    2011 0.0633
    2012 0.2375
    2013 0.4684
    средна цена около 2 лв
    влязъл си навреме и си се облажил качествено-е аз влезнах по-късно,но не мога да се оплача

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      fortiss - предполагам ти с това се занимаваш професионално

Имаш професионални мнения - следя ги с интерес.

В сравнение с теб съм дребен аматьор дето не ми се занимава с такива неща - цък копчето на компа и сделката готова.
      forti е много компетентен и качествен експерт в оценките които дава-неговата логика често покрива самото движение на пазара!!!

Коментар

• аз съм от 2008 на борсата
        и от атера имам
        2008 0
        2009 0
        2010 0.0355
        2011 0.0633
        2012 0.2375
        2013 0.4684
        средна цена около 2 лв
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• fortiss - предполагам ти с това се занимаваш професионално

Имаш професионални мнения - следя ги с интерес.

В сравнение с теб съм дребен аматьор дето не ми се занимава с такива неща - цък копчето на компа и сделката готова.

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
            Преди дивидента 2.70, след него на сегашните нива - около 2.4. Очаквам дивидента да е 30-35 ст.
            +1
            само си мисля че дивидента ще е малко повече

Коментар

• пролетта на 2005г купих 1 декар земя /не беше точно 1дек, но за по-лесно смятане/ в Добруджа по 315лв - с прехвърлянето
              в края на 2005г взех рента 18лв
              2006г - 18лв
              2007г - 35лв
              2008г - 35лв
              2009г - 35лв
              2010г - 60лв
              2011г - 64лв
              2012г - 74лв
              2013г - 74лв
              може някъде през годините да съм сгрешил с някой лев
              сега да приемем, че земята струва 1300лв
              доколкото помня 2005г стартираха фондовете за земя с цена 1лв, сметнете и дивидентите от тогава до сега
              аз не съм правил сравнение, но някой друг може да го направи и да видим резултатите
              Last edited by fortiss; 15.01.2014, 22:42.

Коментар

• На мен ми стига да носи над 10% дивидент годишно.

С таз годишния дивидент се надявам да мина 1 лв от дивидент общо за 3-те години дето ги стискам тез хартии.

И трите години дивидентът е бил над 10% спрямо цената в началото на година.

Надявам се и догодина и още по-догодина пак да е така

Коментар

• защо е толкова ниска средната рента за следващата година? при това, че новите ренти са толкова по-високи
                  хубавата земя изглежда ще продължи да расте с по 5% годишно, не пиша за акциите на Адванс

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                    според мен дивидента ще е около 40 стотинки,но интересно ще ми бъде да разбера мнението ви каква ще е цената на акцията преди разпределянето на дивидента
                    Напоследък във форума се включвам основно за прогнози ...

Аз предричам цената да достигне до към 2.6 преди дивидента.
                    Все още има много страх, ... но и свободните пари тръгнаха да се оглеждат.

Едно е ясно обаче, ... това вече го наблюдавам всяка година, след дивидента цената ще падне точно колкото е той. Явно има между нас много спекуланти които не се церемонят.

... за всички които си мислят, че цената ще стане повече от 3 ... ще имат да взимат, както се казва в един стар виц ... и аз бях голям оптимист, но реалността е друга
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

според мен дивидента ще е около 40 стотинки,но интересно ще ми бъде да разбера мнението ви каква ще е цената на акцията преди разпределянето на дивидента
                      Импето най ги цели тези числа,ще ми е интересно и неговото мнение
                      Около 34 стинки напримерно казано, Питкин.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• според мен ще е някъде 32-33 стотинки
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Дивидент - АДВАНС ТЕРАФОНД

Очаквам дивидент в диапазона 0,32 - 0,35 лв.
                          Не е препоръка!
                          Професорът

Коментар

Преди дивидента 2.70, след него на сегашните нива - около 2.4. Очаквам дивидента да е 30-35 ст.

Коментар

• според мен дивидента ще е около 40 стотинки,но интересно ще ми бъде да разбера мнението ви каква ще е цената на акцията преди разпределянето на дивидента

Коментар

• И аз мисля че печалбата за разпределяне ще е към 30 млн. лв, те. към 0.35 лв. на акция.

Коментар

Working...
                                X