If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен годината не е загубена и мениджмънта ще оправдаят доверието на дългогодишните акционери.
Не е препоръка.
При очертаваща се около 3% див. доходност (без последно Q) годината пак няма да е загубена, при подобряващ се леко фундамент и НАЙ вече на фона на две конкретни позиции при които съм -15%-20%
,особено в изяснена вече безсперспективност на съответен папир. Виж как дори и форти ти каза, че храни съмнения за перспективата.... говорим споделяме а ти се тръшкаш и се правиш на ощипан. Стой си в хартията, ние ще ти се радваме
И как по точно я изясни бе Преци...
Та ако вземем за достоверна база само 60% от оценката на форти за зем.земя - то това означава дабъл за сегешната оценка на имотния портфейл на атерата. Това наистина ми мяза на безсперспективност...
Доколкото знам основните съмнения на форти са че се купуват само боклуци...ма не дава смислени аргументи, просто звездите му говорят.
Аз си вярвам само на числата.
А те ми казват че закупените 130К дка последните почти 6г на средна цена 602лв ми осигуряват 6.81% доходност от ренти към момента.
Нека продължават да купуват същите боклуци...
Няколко хиляди дка продажби ще запазят консолидацията, а защо не и да обърнат тренда. Според мен годината не е загубена и мениджмънта ще оправдаят доверието на дългогодишните акционери.
Не е препоръка.
Ще видим, според мен ще има продажби, но едва ли ще видим някакви кой знае какви положителни резултати!
Няколко хиляди дка продажби ще запазят консолидацията, а защо не и да обърнат тренда. Според мен годината не е загубена и мениджмънта ще оправдаят доверието на дългогодишните акционери.
В отчаяна си защита и пълна нелепост, правиш коментар за някой, който по никакъв начин не познаваш, сякаш искаш да подсилиш тоталната несъстоятелност на всичките си коментари!
Каква защите те гони бе, човек, изобщо не ми трябва дори каквато и да е защита,особено в изяснена вече безсперспективност на съответен папир. Виж как дори и форти ти каза, че храни съмнения за перспективата.... говорим споделяме а ти се тръшкаш и се правиш на ощипан. Стой си в хартията, ние ще ти се радваме
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Че ти каква полезност си създал, че си тръгнал да ми търсиш сметка. !??? Окекал си се в тази хартия до козирката, и сега като закъсвате в цената и тайминга и ставате нервни, спокойно, това е само началото. Не се хаби, нямаш и 2 години бирсово пръствие и си тръгнал да се правиш на велик, пази си нервите, борса е това.
В отчаяна си защита и пълна нелепост, правиш коментар за някой, който по никакъв начин не познаваш, сякаш искаш да подсилиш тоталната несъстоятелност на всичките си коментари!
Това ли ти е отговора??? За какво да се "кроткам", че аз просто ти поставих конкретни въпроси, на които отказваш да отговаряш! ЗАЩО ЛИ?
Когато някаква "личност" се появява в темата 1-2 пъти седмично да сипе помия без никаква аргументация, не е ли по-логично именно тя да се кротне! Ако имаше повече акъл можеше барем да слагаш, някоя и друга подправка в "помията", барем по-глупавите да се лъжат, че е манджа!
Нека всички интересуващи се от темата да те "притеглят"! Аз повече нямам какво да си кажа с теб!
Че ти каква полезност си създал, че си тръгнал да ми търсиш сметка. !??? Окекал си се в тази хартия до козирката, и сега като закъсвате в цената и тайминга и ставате нервни, спокойно, това е само началото. Не се хаби, нямаш и 2 години борсово пръствие и си тръгнал да се правиш на велик, пази си нервите, борса е това.
Не е препоръка... !!!
Човек ако го караш на спомените, които ти е било удобно да запомниш, какво очакваш - някой да ти сдъвче храната и да ти я даде сдъвкана ли.!?? Казано е писано е, ама като не ви е удобно - ок. Плю, плю, наплю се, айде кротни се малко и се успокой, чарта не подсказва крах или отвесно падане, може да не се кахъриш толкова.
Това ли ти роди "мозъчето"???
Това ли ти е отговора??? За какво да се "кроткам", че аз просто ти поставих конкретни въпроси, на които отказваш да отговаряш! ЗАЩО ЛИ?
Когато някаква "личност" се появява в темата 1-2 пъти седмично да сипе помия без никаква аргументация, не е ли по-логично именно тя да се кротне! Ако имаше повече акъл можеше барем да слагаш, някоя и друга подправка в "помията", барем по-глупавите да се лъжат, че е манджа!
Нека всички интересуващи се от темата да те "притеглят"! Аз повече нямам какво да си кажа с теб!
Ако ти се интересуваш от "психолоия на тълпата", то аз се интересувам от "психология на самовлюбения псевоанализатор, извисяващ се над маргиналността и битовизма, на средноинтелигентния инвеститор, всичко това, пречупено изцяло през собствената му оценка, за интелектуалната му стойност!"
"Защо да е очакван даунтренда съм изразило с 4 причини, доколкото помня, за които написах преди време а не искам да се връщам там в миналото..."
Не мога да разбера как някой, който с лекота качва постове от 15-20 изречения, не може да "спише" 4 изречения, с 4 аргумента подкрепящи тезата му!
Защо? "Отвори" очите на хората, дай им материал за размисъл!
По спомени от постовете ти от последните 3-4 месеца единственото, което се върти е:
"Намалени продажби, еди кой си ви казал, не плюйте хората, които ви казват истината..." и тем подобни неща...
Създай полезност за хората! Изведи аргументи, нека хората да притеглят тяхната състоятелност!
Човек ако го караш на спомените, които ти е било удобно да запомниш, какво очакваш - някой да ти сдъвче храната и да ти я даде сдъвкана ли.!?? Казано е писано е, ама като не ви е удобно - ок. Плю, плю, наплю се, айде кротни се малко и се успокой, чарта не подсказва крах или отвесно падане, може да не се кахъриш толкова.
Не е препоръка... !!!
Не те разбрах, това ирония ли е или самоирония, може би автосарказъм Да започнем да пишем по-накратко, че да е по-ясно
И така какви са алтернативите - нагоре или надолу !? Лично за мен въпроса е риторичен !
(Защо да е очакван даунтренда съм изразило с 4 причини, доколкото помня, за които написах преди време а не искам да се връщам там в миналото. Психологията на тъплата е движеща сила в цените на почти всеки папир. Това е причина цената на папира да гравитира около фундамента, а нерядко и да се отдалечава от него, което в крайните варианти беше отбелязано и от наблюдателния д-р Каро в изразената от него "хипотеза за чистия папир". а именно, че цената на папира може да се развърже почти напълно от фундамента и да се носи почти единствено крепена от вижданията на тълпата. Подчертавам, че "тълпа" не е използвана като мръсна дума, нито такава с негативно значение, а нещо като много хора накуп. множество от акционери )
Ако ти се интересуваш от "психолоия на тълпата", то аз се интересувам от "психология на самовлюбения псевоанализатор, извисяващ се над маргиналността и битовизма, на средноинтелигентния инвеститор, всичко това, пречупено изцяло през собствената му оценка, за интелектуалната му стойност!"
"Защо да е очакван даунтренда съм изразило с 4 причини, доколкото помня, за които написах преди време а не искам да се връщам там в миналото..."
Не мога да разбера как някой, който с лекота качва постове от 15-20 изречения, не може да "спише" 4 изречения, с 4 аргумента подкрепящи тезата му!
Защо? "Отвори" очите на хората, дай им материал за размисъл!
По спомени от постовете ти от последните 3-4 месеца единственото, което се върти е:
"Намалени продажби, еди кой си ви казал, не плюйте хората, които ви казват истината..." и тем подобни неща...
Създай полезност за хората! Изведи аргументи, нека хората да притеглят тяхната състоятелност!
но щом чарта неотклонно показва нещо - многото приказки са излишни освен ако не са за лека нощ приспивни песни...
От една страна в компанията са се набутали доста "бунаци", които формират и някаква "тълпа". От друга страна обаче трябва да се доверим на чарта, тъй като той КРИСТАЛИЗИРА всичко, но е формиран от същата тълпа!
Не те разбрах, това ирония ли е или самоирония, може би автосарказъм Да започнем да пишем по-накратко, че да е по-ясно
И така какви са алтернативите - нагоре или надолу !? Лично за мен въпроса е риторичен !
(Защо да е очакван даунтренда съм изразило с 4 причини, доколкото помня, за които написах преди време а не искам да се връщам там в миналото. Психологията на тъплата е движеща сила в цените на почти всеки папир. Това е причина цената на папира да гравитира около фундамента, а нерядко и да се отдалечава от него, което в крайните варианти беше отбелязано и от наблюдателния д-р Каро в изразената от него "хипотеза за чистия папир". а именно, че цената на папира може да се развърже почти напълно от фундамента и да се носи почти единствено крепена от вижданията на тълпата. Подчертавам, че "тълпа" не е използвана като мръсна дума, нито такава с негативно значение, а нещо като много хора накуп. множество от акционери )
Коментар