If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не обяснявам колко е слаб бизнеса без да има причина. Винаги съм бил точен като излагам моето виждане и не съм го пресилвал.
Не чета никакви отчети тук - почти, но смятам за коректно управлението да кажат как точно продават - всички начини. Засега аз знам само за лизинг и еднократно плащане, но май има и други. Ако е така настъпва объркване в инвеститорите, които не могат да преценят точно събитията.
Сега като сте видели тези 5100 декара в продажбите какво сте си помислили????
ама не е така
Ами явно мислим различно с теб, но най ясно ще бъде като мине годината и стане ясно какво ще се разпределя като дивидент. А иначе си прав, че в момента можем само да си мислим. И аз го мисля така: при общо продадени 6310дка до сега, ако средната на придобиване е слагам го 800лв, като това даже е много, при средна продажна 1300лв. на декар това са над 3млн. + над 7 млн от ренти минимум, ей ти ги над 10млн. за разпределяне. Това пак казвам е груба сметка, а и годината не е минала още.
Не обяснявам колко е слаб бизнеса без да има причина. Винаги съм бил точен като излагам моето виждане и не съм го пресилвал.
Не чета никакви отчети тук - почти, но смятам за коректно управлението да кажат как точно продават - всички начини. Засега аз знам само за лизинг и еднократно плащане, но май има и други. Ако е така настъпва объркване в инвеститорите, които не могат да преценят точно събитията.
Сега като сте видели тези 5100 декара в продажбите какво сте си помислили????
ама не е така
Той ли е духовния водач тук ? Пък аз си мислех, че влиза само да коментира колко слаб е тоя бизнес
Познава бизнеса със земеделие, но гледа и сравнява само през собствения си вход
в позиция З.Земя.
Приблизително същото , както ние се "наемаме" срещу банките
тук до миналия месец не трябваше да ревете
сега обаче не трябва мн да се радвате
да видим първо кога са договорирани тези ниви и след това масата да слагаме
+1
тук кога земите от лизинга ще почнат да влизат в дивидента понеже не следя отблизо позицията? мерси предварително за отговора
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Преци, без излишен спор, но тук математиката ти бяга с третото неизвестно !
Жокер;- 1,за последните 3мес. ~1,5% "обменени" за 1мес. ~1% обороция от капитала
2, Заработеният дивидент до момента надхвърля 0,14лв/бр. при събрани годишни вземания
3, Неизвестен си го изчисли само
Положителна изненада в бюлетина за юли: През юли са купени 430 дка земеделски земи при средна цена 840 лв/дка и са продадени 5171 дка.
От началото на годината са продадени общо 6310 дка при средна цена 1300 лв/дка. Отделно през 2016 г. общо са договорени 13 538 дка за продажба на разсрочено плащане при средна цена 1500 лв/дка.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар