Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетук до миналия месец не трябваше да ревете
сега обаче не трябва мн да се радвате
да видим първо кога са договорирани тези ниви и след това масата да слагаме
На теб разчитаме !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеПреци, без излишен спор, но тук математиката ти бяга с третото неизвестно !
Жокер;- 1,за последните 3мес. ~1,5% "обменени" за 1мес. ~1% обороция от капитала
2, Заработеният дивидент до момента надхвърля 0,14лв/бр. при събрани годишни вземания
3, Неизвестен си го изчисли само
- на вниманието на ПРЕЦИ !!!
Коментар
-
Положителна изненада в бюлетина за юли: През юли са купени 430 дка земеделски земи при средна цена 840 лв/дка и са продадени 5171 дка.
От началото на годината са продадени общо 6310 дка при средна цена 1300 лв/дка. Отделно през 2016 г. общо са договорени 13 538 дка за продажба на разсрочено плащане при средна цена 1500 лв/дка.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТеб специално едва ли някой може да те разбере. В темата за ЦКБ коментираш как борсата била от 10г на дъно, а тук как била набалончено и куп щуротии ! И интересното е, че казваш Атерата била много надута, а същевременно пишеш, че цената паднала от 2,80 на 2,00лв. Поне чети като напишеш нещо да видиш какви глупости си написал !
Но е по-добре от гранде-гранде балоните като Спийди и СФИ - там е малоумщина
Не случайно оборот на БФБ няма, щото няма нормални цени и оценки на компанииите.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеНе знам защо дразним, с цитиране на реалността.
Или на вас ви харесва измисления свят, който вече не издържа да се поддържа и е несъстоятелен - ами погледнете оборота, за който аз не съм виновен. Няма и 100 хиляди лева, защто е така - ами щото ви казвам, че сте несъстоятелни, математиката ви не излиза, Атера е гранде балоне, който се търгува поне с 1 лв. над пазара, времето на балонните дивиденти изтече, след БУма идва БЪста
И не аз съм виновен, че оборота е 100 хиляди лева на ден, и че дивидента на Атера спада,
Last edited by Zdravko; 11.08.2016, 15:02.
Коментар
-
Не знам защо дразним, с цитиране на реалността.
Или на вас ви харесва измисления свят, който вече не издържа да се поддържа и е несъстоятелен - ами погледнете оборота, за който аз не съм виновен. Няма и 100 хиляди лева, защто е така - ами щото ви казвам, че сте несъстоятелни, математиката ви не излиза, Атера е гранде балоне, който се търгува поне с 1 лв. над пазара, времето на балонните дивиденти изтече, след БУма идва БЪста
И не аз съм виновен, че оборота е 100 хиляди лева на ден, и че дивидента на Атера спада,
Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеС колега точно тази теза развиваме относно Атера, че както целия пазар, така и тук имаше и продължава да има залитане. Бума беше прекален, но както винаги става в живота, след като нещо се изконсумира, математика спира да излиза, времето вече се е изчерпало и миналоОстава да се изживее бъста
Не знам защо ви дразнят тези природни и икономически закони
не че нещо, тия дето са тука с по над няколко хиляди артии знаят защо са тук.... те хората ви казаха (фундамент)
"мишоците" (масовката) дето "бягат" .... има ли смисъл да обяснявам.... нали вие сте специалисти...Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеТИ какво купи и какво продаде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеС колега точно тази теза развиваме относно Атера, че както целия пазар, така и тук имаше и продължава да има залитане. Бума беше прекален, но както винаги става в живота, след като нещо се изконсумира, математика спира да излиза, времето вече се е изчерпало и миналоОстава да се изживее бъста
Last edited by Andi11; 11.08.2016, 11:59.
Коментар
-
С колега точно тази теза развиваме относно Атера, че както целия пазар, така и тук имаше и продължава да има залитане. Бума беше прекален, но както винаги става в живота, след като нещо се изконсумира, математика спира да излиза, времето вече се е изчерпало и миналоОстава да се изживее бъста
Bulls on BSE
Коментар
-
Смешко, събуди се. Виж дереджето на БФБ. Всичка са се "усрали" щом оборота е 100-200 хиляди на ден (като изключим блоковите сделки със Синтетика, Велгдаф и Фромпласт)
Ако, някой казва, че на БФБ нещо е нормално и е добре, че няма залитания, заради които сме на това дередже, значи самият той не е нормален или добреBulls on BSE
Коментар
Коментар