Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Избързах да го кажа това червеното без да съм проверил
Още в началото на годината са си го обявили че има предварителни договори за продажба на 4.6К дка земя, дори и аз съм го коментирал тук в темата на 1/02 ..ма пусто одъртявам явно, алцхаймер...

Под отделен параграф като "нетекущи активи държани за продажба" ( има и обяснителни бележки) си ги водят чинно и в отчетите като продажби които ще бъдат финализирани в следващите 12м.
В случая е около 6-7м. до финализирането миналия месец. И какво лошо има щом съумяват да постигнат доста добри продажни цени, а те ни влизат в джобчето..

Не виждам по никакъв начин като акционер да съм бил подведен, заблуден, прецакан или да имам основания за недоволство.
Мнението ми за настоящото положение на фермерите остава същото - масово не мислят да купуват земя - няма с какво. Не на 100%, но времената доста се промениха - ама много.
Но фактите са си факти - има още 5мес до края на годината, а вече 20К са пласирани директно и на лизинг. Това никак не е малко, при това недобруджански земи на добруджански цени..

Явно атерци си разбират от занаята и си имат начините да ги накарат, а и да ги дерат

Коментар