Хохохоооо, - Св. Парастас дошъл !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМного ми е гот!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Моята пък е на 25.06 и когато се чудя и не мога да реша какъв подарък да и купя винаги отбивам номера с бельо на Victoria SecretЗлато си има достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Брей тя рожден ден има на 23,06.,сега като ми напомни трябва и за нея нещо да измисля.Винаги има и за нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Ам съпругите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
И аз така с БИОВЕТ-а,че купувах чак на 10 кинта,а продавах на 11,50 веднъж и после пак 1000 бройки на 13 лева......Два пъти на високи нива и изкарах едни хубави пари.Остави ги дивидентите не винаги те са най-важни.P.S.Няма препоръки никакви,всеки сам си е господар на парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
1. Не ме кефи мажоритаря.
2. Не разпределят дивидент.P.S.Няма препоръки никакви,всеки сам си е господар на парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
защо не?
2. Не разпределят дивидент.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Аз такова нещо не бих направил.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениепродадох атера, купих още свилоза. днес към края на деня може да постна сегашния портфейлСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениепродадох атера, купих още свилоза. днес към края на деня може да постна сегашния портфейлМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЛюбопитно ми е с колко ли ще се огъне папирата след дивидента?! А следващия ще е след една година ...))))
...да знам да влизам ли вече на дъноНе е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
- 1 like
Коментар
Коментар