IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    Вече втори месец излизат с ОБЩИ продажби, това на къде ли ще води ???
    Да, Адванс предпочетоха да влошат отчетността и комуникацията с акционерите си! Доста жалко, имаше момент в който бяха определяни като компания прилагаща най-висок стандарт на корпоративно управление!

Коментар

• Средната се запазва вече няколко месеца подред... Как най-лесно да се разбере колко са продадени в брой и колко на изплащане?
      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        Вече втори месец излизат с ОБЩИ продажби, това на къде ли ще води ???
        Заблуда на врага? Може би, ако някой за пръв път им гледа бюлетина и да каже ехе те много продали бе , пък то малко мъка тая година, въпреки че последните 3 месеца са най-силни....

Коментар

• Вече втори месец излизат с ОБЩИ продажби, това на къде ли ще води ???

Коментар

• Продажба на земеделски земи През месеца са продадени 2834 дка на разсрочено плащане. Към края на месец май са продадени общо 8697 дка на директна продажба и на разсрочено плащане при средна цена 1 450 лв/дка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

Дам ако през 2009-та бях пазарувал на 100-200 лв декара всеки месец сега верно щях да съм в друго измерение.
              това го правих през 2004-2006г, тогава цената беше 100-200лв и нямаше кой да купува, т.е. продавачите сами идваха при мен, не аз да ги търся
              в моя район през 2009г цените на земята бяха 450-500лв
              май през 2005г стартираха фондовете за земя и си спомням, че разните брокери хубаво ги зарибиха в началото с чукари, правеха ментета договори за аренда и им продаваха наред
              от този период са им 20% неотдадена земя
              може и от после да са вземали пакети от малките продавачи - продава нивите и 1-2 неработещи парчета
              Last edited by fortiss; 14.06.2017, 14:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

обикновено като се прави така - купува се нещо всяка година без да се гледа цената, но се купува - примерно земя или акции на някоя добра компания
                идва време - 10-20-30 години, когато точно тези действия те изстрелват в друго измерение
                Дам ако през 2009-та бях пазарувал на 100-200 лв декара всеки месец сега верно щях да съм в друго измерение.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение

Зависи от инвестицията... ако питаш в някоя банка, закупени машини трябва да се изплатят за 4-5 години.... Сградите са в по-голям срок на изплащане....

Но по отношение на земеделската земя, не знам дали наистина имате идея какъв е очаквания срок на изплащане за земеделците.... ако питате някой земеделски производител, вероятно ще ви каже "100 години.... нали ще остане за децата и внуците"....

Така че си избийте от главата тия 7 или 10 години.... Тези които обработват земята не я разглеждат като тези, които инвестират в нея....
                  обикновено като се прави така - купува се нещо всяка година без да се гледа цената, но се купува - примерно земя или акции на някоя добра компания
                  идва време - 10-20-30 години, когато точно тези действия те изстрелват в друго измерение

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Все си мислех че е доходна ако се изплаща за седем години......не десет.....

Зависи от инвестицията... ако питаш в някоя банка, закупени машини трябва да се изплатят за 4-5 години.... Сградите са в по-голям срок на изплащане....

Но по отношение на земеделската земя, не знам дали наистина имате идея какъв е очаквания срок на изплащане за земеделците.... ако питате някой земеделски производител, вероятно ще ви каже "100 години.... нали ще остане за децата и внуците"....

Така че си избийте от главата тия 7 или 10 години.... Тези които обработват земята не я разглеждат като тези, които инвестират в нея....

Коментар

• въобще не отписвайте тази акция тя нямаше ръста на други от последните месеци, но .......

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

буахахаха

"Икономистите напомнят, че една инвестиция се приема за доходна, ако се изплаща за 10 години"
                        Все си мислех че е доходна ако се изплаща за седем години......не десет.....

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          буахахаха

"Икономистите напомнят, че една инвестиция се приема за доходна, ако се изплаща за 10 години"

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Коментар

• Нормална корекция

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение
                                Днес някакви прогнози за корекция ?
                                Ми и без прогноза гледам вече е факт.
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X