Пише 0,10 лв, че ще е дивидента или се бъркам? (стр. 40-долу от пояснителните бележки)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеВсе още ще е флагман по дивидентна доходност;- 0,15/акц. нетна год. печалба
+++ ще видим ??? ще е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеТука цената бавно и стабилно си върви на горе.....не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениекак мислите колко ще бъде дивидента тази година“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
В "Капитал" определено правят добри анализи.
Статиятя е интересна, а моментът, в който излиза, още повече ... Дано този път тези "прогнози" не се отразят съществено върху цената тук в посока надолу и "корекцията" да бъде минимална.
Успех на спекулантите!не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Китай купува земеделски земи по света с размах
Китай има 9 млн. хектара земи в развиващите се страни, а напоследък вниманието му се насочва към Австралия, САЩ и Европа
https://www.investor.bg/po-sveta/453...razmah-256458/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
Да не само че имало вариант, ама си и има
В полупланиското село на дядо ми, белите петна са на 5 лв., а на мен дават няколко пъти отгоре, нищо че в договора ми пише 5 лв., на бабите дават по 15 лв. Целта е при вписването на договора в ОСЗ да се подаде нещо с 5 лв. Варианти много. Може в ОСЗ да се подаде договор на 5 лв.,а с анекс на теб да ти гарантират 50 лв. и т.н., но при мен парите се предплащат, така че договор не ми трябва
Втори пример
Във Видинско познат има стари арендни договори на 10 лв., но дава на хората 30-40 лв..., целта? Ами в изчислението за белите петна да влезе 10 лв. Знам че в Северна Централна и Източна белите петна са до 3% от земята, но в планинските райони са до 90%, не се шегувам
Специално към abc
не вярвай безрезервно в едногодишните договори
ако се уговорят да те мотаят и не ти платят+подпишат до 31 юли отиваш бяло петно и отиваш на по-ниска цена. Е освен ако не си в Северна Централна и Северо-Източна България, където белите петна се доближават до "истината"
Земеотдаването е силно локално, тактическа, стратегическа игра с елементи на мутренските години, висшата математика и дипломация по Кисинджър)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
ама имало и вариант с плащане на ръка на бабите/дядовците и договорите вписани на по-ниска сума
това само съм го чувал, може и да има такива монополисти аренадатори ...Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Ползвателите на земеделски земи, които ползват като правно основание земеделски земи по чл.37в, ал. 3, т. 2 от ЗСПЗЗ, т.н „бели петна” са длъжни да внасят по банкова сметка за чужди средства на съответната ОД "Земеделие" суми в размер на средното годишно рентно плащане за съответната стопанска година за съответното землище.
В полупланиското село на дядо ми, белите петна са на 5 лв., а на мен дават няколко пъти отгоре, нищо че в договора ми пише 5 лв., на бабите дават по 15 лв. Целта е при вписването на договора в ОСЗ да се подаде нещо с 5 лв. Варианти много. Може в ОСЗ да се подаде договор на 5 лв.,а с анекс на теб да ти гарантират 50 лв. и т.н., но при мен парите се предплащат, така че договор не ми трябва
Втори пример
Във Видинско познат има стари арендни договори на 10 лв., но дава на хората 30-40 лв..., целта? Ами в изчислението за белите петна да влезе 10 лв. Знам че в Северна Централна и Източна белите петна са до 3% от земята, но в планинските райони са до 90%, не се шегувам
Специално към abc
не вярвай безрезервно в едногодишните договори
ако се уговорят да те мотаят и не ти платят+подпишат до 31 юли отиваш бяло петно и отиваш на по-ниска цена. Е освен ако не си в Северна Централна и Северо-Източна България, където белите петна се доближават до "истината"
Земеотдаването е силно локално, тактическа, стратегическа игра с елементи на мутренските години, висшата математика и дипломация по КисинджърLast edited by mpy_yordanov; 21.02.2018, 11:11.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар