Първоначално изпратено от Bill-bg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
След толкова години щом и Импето спря да инвестира на БФБ... Дивидентите станаха нищожни, преди по 10% търсихме, сега и 5 не може да се намери.
Иначе дивидентът тук според очакванията. Тази години е прелюбопитна, без прекален оптимизъм, леко резервиран, добре е брутно да не пада под 10 ст. и за 2018 г.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
След толкова години щом и Импето спря да инвестира на БФБ... Дивидентите станаха нищожни, преди по 10% търсихме, сега и 5 не може да се намери.
Иначе дивидентът тук според очакванията. Тази години е прелюбопитна, без прекален оптимизъм, леко резервиран, добре е брутно да не пада под 10 ст. и за 2018 г.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Ей-затуй не инвестирам вече на нашето мънинко борсинка. Човек просто няма де да се нагувичи.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
02.04. eМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bocman Разгледай мнениеАдванс Терафонд АДСИЦ планира 0.105 лв. дивидент за акция, разпределяйки 90% от печалбата за 2017 г. (бюлетин на БФБ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bocman Разгледай мнениеАдванс Терафонд АДСИЦ планира 0.105 лв. дивидент за акция, разпределяйки 90% от печалбата за 2017 г. (бюлетин на БФБ)
Тук имат едни градски терени, на които май сега им е времето за реализация!
Коментар
-
След удвоянчването на Еланките, май ще остане само една: Жабокът, ако не блоим самоизточващият кръвчичката си, за да снася дивиденти Златен кинт.
Ей-затуй не инвестирам вече на нашето мънинко борсинка. Човек просто няма де да се нагувичи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
има две цифри в отчета 9921/85110=0,116 (това е варианта ако разпределят близо 99%)
другата е 9921*0,9/85110=0,105
има и тоя текст:
Преизчислената счетоводна печалба за 2016г., която е в следствие на извършени през 2017г. промяна в счетоводната политика, не води до промяна в разпределения и изплатен дивидент за 2016г., тъй като през 2017 ОСА е взело решение за разпределение на по-висок от минимално определения по закон дивидент.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Така, видно е че скрийшот- ама що не прочетеш доклада, промените в осчетоводяване, преноса на 1 370 х.лв.(по спомен) от неразпределена печалба за 2016г. +тази за 2017г. прави точно цитираната от мен 10 305х. лв. - толкова от мен, а какво още съм разбрал си е само за мен!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Това е скрийншот от отчета. Минимално е 10ст не е "мой" резултат
Така, видно е че скрийшот- ама що не прочетеш доклада, промените в осчетоводяване, преноса на 1 370 х.лв.(по спомен) от неразпределена печалба за 2016г. +тази за 2017г. прави точно цитираната от мен 10 305х. лв. - толкова от мен, а какво още съм разбрал си е само за мен!!!
- 1 like
Коментар
Коментар