IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение

Кой гледа капиталовата доходност за 1 месец ве шматарок.
    Я виж колко е за 10г + дивидента за 10г = ? . И ми покажи нещо подобно и да е ниско рисково.
    Ако гледаш само туй: нагувичи се с Жаби.

И аз вчера гледах туй, дето казва го Тони. Ако я карат така - с кекави продажби, май ще намаля бройката с около например 30-40%. Не че ще ми е трудно да ги турна другаде: светът е пълен със секси инвестиции.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Курта, ти си велик!
      -между другото, погледни за 1 месец каква е капиталовата доходност
      Кой гледа капиталовата доходност за 1 месец ве шматарок.
      Я виж колко е за 10г + дивидента за 10г = ? . И ми покажи нещо подобно и да е ниско рисково.

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

Само да те светна, че сега цената е с 10 стинки (дивидента) надолу и ако искаш сега да излезеш, все едно нищо не си взел. А да -- и си платил 1 процент на ИП за да влезеш и излезеш. Така, че сега ще трябва да почакаш да върне на 2.17-18 за да излезеш.
        Добре че ми каза за цената ,че не знаех
        Защо да излизам сега ? да не съм луд.До 2 месеца ще е върнало пак до 2.18-9 ,но аз мога да държа и 5г.
        Е сега като почнат да раздават дивидента много хора ще го реинвестират
        Иначе колко време ще държа Атера ще преценям през 4-5 месеца според завиди конюнктурата по световните пазари и как точно ще се осере дядо Тръмп

Коментар

Не е зле момци .Близо 4.6% нето дивидент и то за 1 месец при мен.Без да се занимавам с наематели,данъци,счупила се била батерията на мивката и т.н. Само прехвърлям парите,удрям две копчета в платформата и забравям.
          Доволно,даже и предоволно. Старият вълк доста понапълни самосвала тук.

Земята винаги ще е ценна за разлика от ниско-качествените коптори,който ги строят на кг вече ,и след 10г само цигани ще се интересуват от тях с тази демографска криза.
          И друго.Пшеницата и слънчогледа се продава по целия свят,за разлика от панелните кочини .
          Курта, ти си велик!
          -между другото, погледни за 1 месец каква е капиталовата доходност

Коментар

Не е зле момци .Близо 4.6% нето дивидент и то за 1 месец при мен.Без да се занимавам с наематели,данъци,счупила се била батерията на мивката и т.н. Само прехвърлям парите,удрям две копчета в платформата и забравям.

Земята винаги ще е ценна за разлика от ниско-качествените коптори,който ги строят на кг вече ,и след 10г само цигани ще се интересуват от тях с тази демографска криза.
            И друго.Пшеницата и слънчогледа се продава по целия свят,за разлика от панелните кочини .
            То хубаво ,ако беше само от рента ,ама има и продажби на активите ,затуй че по умерено с радостта

Коментар

Само да те светна, че сега цената е с 10 стинки (дивидента) надолу и ако искаш сега да излезеш, все едно нищо не си взел. А да -- и си платил 1 процент на ИП за да влезеш и излезеш. Така, че сега ще трябва да почакаш да върне на 2.17-18 за да излезеш.

Коментар

нека видим догодина дали ще е над 4%, при липса на продажби за сега...

Коментар

• Не е зле момци .Близо 4.6% нето дивидент и то за 1 месец при мен.Без да се занимавам с наематели,данъци,счупила се била батерията на мивката и т.н. Само прехвърлям парите,удрям две копчета в платформата и забравям.

Last edited by kurta007; 13.07.2018, 11:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                    Днес последен ден с дивидент ,нали
                    Да, освен тук и на още доста места.
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Днес последен ден с дивидент ,нали

Коментар

• Адванс Терафонд АДСИЦ-София уведомява за взети решения от СД относно одобрен дивидент за 2017 г.:
                        На проведено на 29.06.2018 г. ОСА на Адванс Терафонд АДСИЦ-София (6A6) е взето решение за разпределяне на дивидент за 2017 г., както следва:
                        - Брутен дивидент на една акция: 0.106 лв.;
                        - Избрана търговска банка за изплащане на дивидента: Банка ДСК ЕАД;
                        - Начална дата за изплащане на дивидент: 30.07.2018г.;
                        - Крайна дата за изплащане на дивидента: 30.10.2018 г.;

Коментар

• Click image for larger version

Name:	6A6.jpg
Views:	1
Size:	26.8 КБ
ID:	3354553

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

За по-новите, които се облизват - на 11 юли трябва да ПРИТЕЖАВАТЕ акции, за да се нагувичите - отчетете 2 дни за сетълмент, т.е. на 9 юли трябва да си купите.

Днес - гласувани четири чудесни годишни дивидента - Атерата, Жабокът, Привилегированата Жаба и Газпром. Аз - доволен.
                            Поправи се да не подведеш неволно учениците.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

За по-новите, които се облизват - на 11 юли трябва да ПРИТЕЖАВАТЕ акции, за да се нагувичите - отчетете 2 дни за сетълмент, т.е. на 9 юли трябва да си купите.

Днес - гласувани четири чудесни годишни дивидента - Атерата, Жабокът, Привилегированата Жаба и Газпром. Аз - доволен.
                              За по старите - пак си в грешка Импе!
                              Чети внимателно съобщението...

Коментар

• Първоначално изпратено от bocman Разгледай мнение
                                На проведено на 29.06.2018 г. ОСА на Адванс Терафонд АДСИЦ-София (6A6) е взето решение за разпределяне на дивидент за 2017 г., както следва:
                                - Брутен дивидент на една акция: 0.106 лв.; Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.1007 лв.
                                Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери на 14-ия ден след датата на ОСА, или към 13.07.2018 г.
                                Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 11.07.2018 г.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X