IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази цена в момента от 1.18 лв. на 2.90 лв. за правата ли отговаря или така ми се струва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Инвеститор1
      Естествено, че не е различен! Ето всички дати, за да не изпуснеш нещо!

-началната и крайната дата за прехвърляне на правата – 10.10.2005/25.10.2005;
      -начална дата за записване на акциите – 10.10.2005;
      -крайна дата за записване на акции от увеличението- 16.11.2005г.;
      -начална дата за търговия на правата на борсата – 10.10.2005г.;
      -крайна дата за търговия на правата на борсата – 21.10.2005г.;
      -дата на аукциона по чл. 112б, ал 7 от ЗППЦК – 01.11.2005г.;
      Аз точно за това питам.
      Тъй като крайна дата за записване на акции от увеличението- 16.11.2005г.;,а дата на аукциона по чл. 112б, ал 7 от ЗППЦК – 01.11.2005г.,то явно ако не си използвам правата до 27.10(тъй като 28 и 31 е сетълмента) ще ми ги продадат на 01.11.Та не ми е ясно дали 6те мога да си запиша акции на 28,31 или 01.11.Не намерих отговор и в закона(бегъл прочит)

Коментар

• Първоначално изпратено от Инвеститор1
        Естествено, че не е различен! Ето всички дати, за да не изпуснеш нещо!

Аз точно за това питам.
        Тъй като крайна дата за записване на акции от увеличението- 16.11.2005г.;,а дата на аукциона по чл. 112б, ал 7 от ЗППЦК – 01.11.2005г.,то явно ако не си използвам правата до 27.10(тъй като 28 и 31 е сетълмента) ще ми ги продадат на 01.11.Та не ми е ясно дали 6те мога да си запиша акции на 28,31 или 01.11.Не намерих отговор и в закона(бегъл прочит)

Коментар

• Естествено, че не е различен! Ето всички дати, за да не изпуснеш нещо!

Коментар

• Благодаря,Гари!Нима срока е различен за права придобити от борсата и такива от притежавани акции?

Коментар

• Щом имаш вече акции, за тебе срокът да си използваш правата изтича на 25 октомври. Ако не подадеш заявка за акции от увеличението дотогава, правата ти ще бъдат пуснати за продан на аукциона.

Коментар

• Какво ще стане,ако не си ползвам правата(и не съм ги продал) до 31.10?Ще ги продадат ли на аукциона на 01.11?Ами ако запиша акции на 01.11?Не съм участвал до сега в увеличение,а и от прочита на закона не ми стана много ясно.
                Сигурно някой с опит ще сподели!

Коментар

• Аз лично очаквам доста по-високи цени към края на следващата седмица!
                  1. Вижте какво стана с правата на Елана в последните дни на търговия.
                  2. Нека не забравяме, че тук правата бяха само 650 000 бр. т.е. 4 пъти по-малко от ELARG.
                  3. Очаквам цени между 1.15 и 1.20 лв. след увеличението на капитала, което означава права между 2.30 и 3.20 лв.
                  4. В момента на тези цени акциите на ATERA са си направо подарък!

Коментар

• Според вас как ще се движат правата през следващата седмица?

Коментар

• На цени под 2.5 не вярвам да се покажат количества тук ? А дали няма и 3.00 да прескочат.
                      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Със сигурност повече от една. Две ми се виждат разумно.
                        Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

• утре на 1.47 ... там мойе да има продадена повече от 1 акция

Коментар

• Удачно е , стига да има кой да продава!

Коментар

• Molq za savet. Uda4no li e utre da se kupuvat prava ot Advance Terrafund ili e po-dobre da se iz4aka. Kakvi ceni prognozirate. Bagodarq predvaritelno.

Коментар

• Утрешната максимална според ограниченията е 1.13лв. Какви 1.10-1.50?

Коментар

Working...
                                X