Първоначално изпратено от Инвеститор1
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Bobi75
.
не би ли трябвало да се изчака седмица, за да видим основните играчи
Коментар
-
Първоначално изпратено от noko6looser,твои ли бяха тези 180 бр.?Аз ги сложих в 13.10....сметнах цена на отваряне и така.А приоритета е по цена и после по време.Съжелявам за колегата дето купи 500х1.9,ама...,надявам се да е някой дългосрочен инвеститор търгуващ чрез брокер(по традиционния начин).
Колко мислите ще струват правата?Аз си мисля да продавам над 3лв.Като гледам Елана за по-малко не ми се дават.
За правата мисля, че най-много ще се изтъргуват на цена над 1,60 и под 3,20. Тук обаче забелязвам, че основните играчите не са много по продажбите и това вдига цената. Имат си определени нива, на които да го правят сигурно. Когато ги видим ще можем да кажем къде е горната граница.Keep walking ...
Коментар
-
looser,твои ли бяха тези 180 бр.?Аз ги сложих в 13.10....сметнах цена на отваряне и така.А приоритета е по цена и после по време.Съжелявам за колегата дето купи 500х1.9,ама...,надявам се да е някой дългосрочен инвеститор търгуващ чрез брокер(по традиционния начин).
Колко мислите ще струват правата?Аз си мисля да продавам над 3лв.Като гледам Елана за по-малко не ми се дават.
Коментар
-
looser,твои ли бяха тези 180 бр.?Аз ги сложих в 13.10....сметнах цена на отваряне и така.А приоритета е по цена и после по време.Съжелявам за колегата дето купи 500х1.9,ама...,надявам се да е някой дългосрочен инвеститор търгуващ чрез брокер(по традиционния начин).
Колко мислите ще струват пражата?Аз си мисля да продавам над 3лв.Като гледам Елана за по-малко не ми се дават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lord.among.pawnsПървоначално изпратено от LuckyStrikeПървоначално изпратено от mitkoDnes tzenata goni trojka
zasto li e taka?
Определено Терата са по-доброто дружество...
За сега поне на фазата на емитиране Карол определено се справят по-интелигентно от Елана. Кое от двете дружества се управлява по-добре - вероятно първите индикации ще получим след около 6 месеца, когато повечето пари от увеличението ще са инвестирани.
На този ранен етап и на мен впечатленията ми са че ATERA подават по-големи надежди, въпреки че стартираха малко по-късно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyStrikeПървоначално изпратено от mitkoDnes tzenata goni trojka
zasto li e taka?
Определено Терата са по-доброто дружество...
успех на всичкиI prefer to be approximately right than precisely wrong...
Коментар
-
Първоначално изпратено от noko6мерси,аз си пробутах моите по 1.9!Направо не ми се вярваше,ама явно някой спи до късно.Sorry!!!
Поздрави!Keep walking ...
Коментар
Коментар