IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Страва ми се, че позицията скоро ще се размърда.Я, какво стана с ELAGR...

Коментар

• Карол ли ги изкупи?
      И как стана тази работа?Нали има6е ограни4ение 3.18?

Коментар

• E 4 leva za prava ne ochakvah ...

E 4 i kusur leva za prava ne ochakvah ...
        Na nishto ne prilicha tova ....

Коментар

• Доколкото знам всичко е записано с много малък остатък за търга.Сигурно някои от първото увеличение не е бил готов за това все пак.На 1 ви ще се види.

Коментар

• Виждам, че от сутринта интереса към ATERA е невероятен. Има ли накой инфо как върви записването на акции от увеличението!

Коментар

• ЕЛАНА с още 20 млн през пролетта на 2006 имат проекти

Коментар

• Viarno li e, 4e sled 2 meseca 6te puskat novo uveli4enie na kapitala

Коментар

• 1.40 не знам дали ще стигне но предполагам че още днес ще сме под 1.50 освен ако някой не реши да понапълни. Лошо ще е ако реши да продава с това "сериозно" търсене не ми се мисли къде ще спре цената

Коментар

• Ima opasnost sega kato se nadprevarvat s Elana za barzi pokupki na zemq da vdignat barzo cenite

Коментар

• Като гледам какво е рехаво търсенето нищо чудно утре някой да не може да продаде и на 1.40.

Коментар

• Nein!!!

Коментар

• Ако се сравнява с цената на правата на ELAGR достигната на аукциона днес,никак даже не е изгодна.

Коментар

• Със сигурност в момента цената е изгодна!
                            Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

• Някой има ли идея защо се получава такава диспропорция между цената на R3ATERA и ATERA?

Коментар

• По принцип би трябвало да отговаря на 2.88, но все пак правата са малко по рискови и ако цената на акциите се задържи стабилна на 1.18 и се изтъргуват големи обени, то цена на правата би трябвало да бъде около 2.50

Коментар

Working...
                                X