IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря тиTI BA II PLUS, ще го имам предвид
    tya

Коментар

• Първоначално изпратено от tya
      Ами няма лошо нали ще се вдигат и без това имам неизпълнени поръчки, сега да не се шашнете да продавате нали са добра инвестиция
      Има голяма вероятност да си купиш някъде в канала 1.20-1.27 лв. 10.4 млн. (нови) акции са доста все пак. Ще има желаещи да приберат печалбите си.

Коментар

• TI BA II PLUS имаш ЛС
        I prefer to be approximately right than precisely wrong...

Коментар

• krank, имам почти по равно и от двете, но ми се струва, че ELARG има леко предимство, което е продиктувано от близо едномесечния аванс на Елана.

Коментар

• Ами няма лошо нали ще се вдигат и без това имам неизпълнени поръчки, сега да не се шашнете да продавате нали са добра инвестиция
            tya

Коментар

• Short, ако си продал от новите. Закъснение по всички сделки. Верижно. Ако са от старите - ОК.

Фактически от утре ще са на пазар новите. Това ме навежда на мисълта, че вероятно цената ще върне под 1.30 за известен период.

Коментар

• Tya, имаш ЛС!

Коментар

• Първоначално изпратено от TI BA II PLUS
                  Във връзка с постъпило уведомление от Комисията за финансов надзор, относно изтекъл срок за обжалване на решение № 26-Е от 11.0.2006 год. на КФН за вписване на последваща емисия ценни книжа, издадени от Адванс Терафонд АДСИЦ-София /ATERA/, уведомяваме, че сделки с емисията от увеличението могат да се сключват считано от 03.02.2006 год. /петък/.
                  И какво става с тези сделки, които са сключени вчера и днес?
                  I prefer to be approximately right than precisely wrong...

Коментар

• Моето мнение е че ATERA е много по апетитна от ELARG, а за цената определено едва ли ще я видим вече под 1.30. Който купи на промоция честито!

Коментар

• Всъщност искаше ми се да бяха малко повече, но имам достатъчно на тези цени, ако слязат още пак ще си купя. Но този път ще гледам по-сериозно на тях. Първоначално ги бях купила чисто спекулативно, защото за мен нямат история и затова в известен смисъл се чувствам несигурна, затова взех да питам Хари и да гледам графиките. Но щом имат толкова много поддръжници и то явно по-печени от мен смятам да гледам по-сериозно на тази позиция, а не само на Еларг. Все пак няма нищо лошо да имаш едни и същи акции и да ти останат малко пари евентуално да си купиш още, нали Патрон?
                      tya

Коментар

• Във връзка с постъпило уведомление от Комисията за финансов надзор, относно изтекъл срок за обжалване на решение № 26-Е от 11.0.2006 год. на КФН за вписване на последваща емисия ценни книжа, издадени от Адванс Терафонд АДСИЦ-София /ATERA/, уведомяваме, че сделки с емисията от увеличението могат да се сключват считано от 03.02.2006 год. /петък/.

Коментар

• Точно с колкото продадох. Благодаря.
                          tya

Коментар

• Интересно ми е колегите, които писаха тук вчера, че са "излязли на върха", дали успяха да влязат отново или чакат по-ниски цени?

Коментар

• Първоначално изпратено от lord.among.pawns
                              Мисля, че това беше промоцията -- който купил, купил ...........
                              И аз така мисля. Доста купувачи се стискаха в последните един-два месеца с надежда да си щипнат от новите акции на по-ниски нива, но желаещи да продават май няма толкова. От тук нататък, както стана и при ELARG, цените изглежда ще са нагоре.

Коментар

• мда, свърши

Коментар

X