If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Във връзка с постъпило уведомление от Комисията за финансов надзор, относно изтекъл срок за обжалване на решение № 26-Е от 11.0.2006 год. на КФН за вписване на последваща емисия ценни книжа, издадени от Адванс Терафонд АДСИЦ-София /ATERA/, уведомяваме, че сделки с емисията от увеличението могат да се сключват считано от 03.02.2006 год. /петък/.
И какво става с тези сделки, които са сключени вчера и днес?
I prefer to be approximately right than precisely wrong...
Всъщност искаше ми се да бяха малко повече, но имам достатъчно на тези цени, ако слязат още пак ще си купя. Но този път ще гледам по-сериозно на тях. Първоначално ги бях купила чисто спекулативно, защото за мен нямат история и затова в известен смисъл се чувствам несигурна, затова взех да питам Хари и да гледам графиките. Но щом имат толкова много поддръжници и то явно по-печени от мен смятам да гледам по-сериозно на тази позиция, а не само на Еларг. Все пак няма нищо лошо да имаш едни и същи акции и да ти останат малко пари евентуално да си купиш още, нали Патрон?
Във връзка с постъпило уведомление от Комисията за финансов надзор, относно изтекъл срок за обжалване на решение № 26-Е от 11.0.2006 год. на КФН за вписване на последваща емисия ценни книжа, издадени от Адванс Терафонд АДСИЦ-София /ATERA/, уведомяваме, че сделки с емисията от увеличението могат да се сключват считано от 03.02.2006 год. /петък/.
Мисля, че това беше промоцията -- който купил, купил ...........
И аз така мисля. Доста купувачи се стискаха в последните един-два месеца с надежда да си щипнат от новите акции на по-ниски нива, но желаещи да продават май няма толкова. От тук нататък, както стана и при ELARG, цените изглежда ще са нагоре.
Коментар