IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• О.К. най-накрая схванах, благодаря Хари!
    tya

Коментар

• Първоначално изпратено от tya
      И как ще се отрази на цената новото, утрешно увеличение, според вас тогава?
      Тиа, утре ще се пускат в търговия акциите от октомврийското увеличение, което наблюдаваш като спад на графиката. Просто Карол се забавиха с регистрацията на акциите.

Коментар

• И как ще се отрази на цената новото, утрешно увеличение, според вас тогава?
        tya

Коментар

• Не, за новото увеличение. Мисля, че се бъркаш с пускането в обръщение на акциите от увеличението за което говорим.

Коментар

• Графичният оператор на борсата не отчита сплитовете - справка БТК - тук не става въпрос за сплит но в цената бе и стойността на 16 кратното увеличение по номинал.
            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• В графичния оператор на Борсата. Ще видиш един доста голям срив на 10.10
              tya

Коментар

• Това къде го видя?

Коментар

• Мерси, Хари, не очаквах че правят ново увеличение толкова скоро.
                  tya

Коментар

• Първоначално изпратено от tya
                    Тъй като отскоро наблюдавам позицията много ме интересува знае ли някой какво е причинило големия срив в цената, който се наблюдава на графиката през октомври?
                    Увеличение на капитала. Нарастна 16 пъти.

Коментар

• Тъй като отскоро наблюдавам позицията много ме интересува знае ли някой какво е причинило големия срив в цената, който се наблюдава на графиката през октомври?
                      tya

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                        Ако съдим по опита с фонда за земя на Елана няма да паднат, а ще се вдигнат. Което е доста парадоксално, но явно от тези дружества малко хора искат да продават. И аз в това число.

Акцийте на Терафонда на Елана не паднаха, защото те си изкупиха по голяма част от акциите в първия ден и задържаха цената.

Тук не смея да прогнозирам. Има доста поръчки купува, но и могат да се изтеглят при по-голямо изсипване.

Коментар

• Още повече хора ще се полакомят за бъдещите печалби и ще ти ги купят. Според мен, да продаваш сега защото щели да паднат цените, ще бъде грешка. Но колкото хора, толкова и мнения. Всеки да прави каквото си иска.

Коментар

• защо да не паднат?Мисля доста хора(аз също) ще се полакомят за печалбата от новата емисия(около15%),още повече,че ще има и ново увеличение на кап.

Коментар

• Ако съдим по опита с фонда за земя на Елана няма да паднат, а ще се вдигнат. Което е доста парадоксално, но явно от тези дружества малко хора искат да продават. И аз в това число.

Коментар

• Не .Дори напротив

Коментар

Working...
                                X