IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 22
    Явно сте спекуланти. Няма лошо. Аз съм дългосрочен и сегашните цени са ми още твърде ниски.
    Дългосрочен инвеститор или дългосрочен спекулант?

Коментар

• Явно сте спекуланти. Няма лошо. Аз съм дългосрочен и сегашните цени са ми още твърде ниски.

Коментар

• Първоначално изпратено от tya

Защо, уплаши ли се или мислиш че правата не си струват, или предполагаш, че пак ще купиш по-ниско, или видя нещо по-подходящо, отговори моля, интересно ми е, може и на ЛС
        ... не мога да отговоря от името на т.нар. (по-меко казано): оператор на биологична единица Калитко, но бих казал, защо бих реагирал така: сравнявам достигнатите стойности при други дружества с подобен предмет на дейност и затварям, тъй като не съм диверсифицирал портфейла си, а съм направил максимално вложение (съобразно своите възможности), за да хвана таргета от очаквано голямо покачване (често играчите нямат смелост и търпение, разколебани са от много засилващи се подозрения при корективните движения на цените - чиста психология)... Това е пазарът - иска здрава психика, но си е и голям риск... (да не повтарям).

Варианти:
        1. Вземам си печалбата и влизам от по-високо ниво.
        2. Насочвам средствата към позиция, която очаквам да стане по-атрактивна в близките дни.
        ...

;-)

Коментар

• Така съм преценил, че ми е най изгодно.
          Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко
            Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко
            Първоначално изпратено от 22
            Я да обърна въпроса така - а на каква цена ще продавате?
            Аз лично под 2 лева няма да си задавам този въпрос. После вече ще мисля.
            Вие?
            А аз ще ти кажа след като продам
            Е продадох вече на 1.55.

Защо, уплаши ли се или мислиш че правата не си струват, или предполагаш, че пак ще купиш по-ниско, или видя нещо по-подходящо, отговори моля, интересно ми е, може и на ЛС
            tya

Коментар

Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко
              Вие?
              Е продадох вече на 1.55.
              Таргет за АДСИЦ е много трудно да се сложи, особено преди да наберат достатъчно капитал и да инвестират по-голяма част от него. Но дългосрочно май важи максимата на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече".

Коментар

• Първоначално изпратено от безимен
                Много важно качество за успеха на борсата: да не подхождаш емоционално!
                ...да не се гипсираме, пазарът не е само концентрация, напрежение и психично натоварване..., ако е така, колко бихме могли да издържим?...

Коментар

Вие?
                  Е продадох вече на 1.55.
                  Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Правилно, Брейн, вече сериозно...

Но нещо скучно стана и затова...
                    tya

Коментар

• Идете на кафе или използвайте лични съобщения. Разваляте дисциплината.

Коментар

• ... колко малко ни трябва , за да сме щастливи... (всички)

Коментар

• УФ, камък ми падна от сърцето...

А, пък за апаратурата мъжът ми каза, че вашата била проста, защото сте съвършени и нямате нужда от настройки...

Ха сега де
                          tya

Коментар

• ... пак ме убеди, че не си случаен човек: от мен да мине, съгласен съм на 24%... и не по-ниско от 23%, но щом съм почнал да слизам, може и на 20% да падна..., последно: под 15% не се захващам, но като се замисля и 10% ще са ми достатъчни...

...а бе, я "влачи" всичко..., аз вдигам ръце (трудно се настройва онази сложна апаратура - много време ще МИ отнеме...)...

;-)

Коментар

• Чакай-чакай, не съм избистрила идеята, пък и бива ли тъй сега... караш хората да се плашат от мен, не е приятелски накак

А че съм стисната - стисната съм иначе вместо на борсата ще съм по бутиците
                              tya

Коментар

• Първоначално изпратено от tya
                                Това го мисля и аз
                                tya, хитрушо, "това го мисля - онова го мисля...", усещам , че се насочваш към (ЕДИНСТВЕНО) печелившата област: най-вероятно, съвсем скоро (кажи кога?), ще публикуваш труд, насочен към психологията на пазара и борсовите играчи... Виждам, че усърдно събираш данните!

Внимавай, с много печеливша дейност си се заела (от нея се реализира единственият сигурен доход!!!), но аз ще имам претенции..., ако ме цитираш, де...

Затова ще съм съгласен да ме включиш като съавтор (с малък процент, разбира се, около 25%... сега ще проличи и колко си "стисната", казвай, какво предлагаш?)

;-)

Коментар

Working...
                                X