Първоначално изпратено от 22
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tya
Защо, уплаши ли се или мислиш че правата не си струват, или предполагаш, че пак ще купиш по-ниско, или видя нещо по-подходящо, отговори моля, интересно ми е, може и на ЛС
Варианти:
1. Вземам си печалбата и влизам от по-високо ниво.
2. Насочвам средствата към позиция, която очаквам да стане по-атрактивна в близките дни.
...
;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето КалиткоПървоначално изпратено от Овчарчето КалиткоПървоначално изпратено от 22Я да обърна въпроса така - а на каква цена ще продавате?
Аз лично под 2 лева няма да си задавам този въпрос. После вече ще мисля.
Вие?
Защо, уплаши ли се или мислиш че правата не си струват, или предполагаш, че пак ще купиш по-ниско, или видя нещо по-подходящо, отговори моля, интересно ми е, може и на ЛСtya
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето КалиткоПървоначално изпратено от Овчарчето КалиткоПървоначално изпратено от 22Я да обърна въпроса така - а на каква цена ще продавате?
Вие?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето КалиткоПървоначално изпратено от 22Я да обърна въпроса така - а на каква цена ще продавате?
Вие?Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
... пак ме убеди, че не си случаен човек: от мен да мине, съгласен съм на 24%... и не по-ниско от 23%, но щом съм почнал да слизам, може и на 20% да падна..., последно: под 15% не се захващам, но като се замисля и 10% ще са ми достатъчни...
...а бе, я "влачи" всичко..., аз вдигам ръце (трудно се настройва онази сложна апаратура - много време ще МИ отнеме...)...
;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tyaТова го мисля и аз
Внимавай, с много печеливша дейност си се заела (от нея се реализира единственият сигурен доход!!!), но аз ще имам претенции..., ако ме цитираш, де...
Затова ще съм съгласен да ме включиш като съавтор (с малък процент, разбира се, около 25%... сега ще проличи и колко си "стисната", казвай, какво предлагаш?)
;-)
Коментар
Коментар