Айде още един от тези, за които има само една посока. Ех, момчета, ако бяхте прави всички на тази планета отдавна да са милионери.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Боби, умрях си от смях като прочетох какво си написал... Отдавам го на неопитността ти.
Наглостта ти вече буди усмивка, нищо повече... Всеки може да се разходи из тази и съседните теми и да види колко високомерно и с какви лични нападки такива като теб посрещат хората с различно от тях мнение! Грубостта ти (ви) достигна до директни лични обиди.
Ако обаче не можеш да развиваш смислена оригинална собствена теза, казано с други думи - да коментираш по същество - никой не те задължава да участваш навсякъде, нали?
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от 22Да, вече и тук и в темата че имотите ни са минали границата 1000 ЕВРО на кв. метър коментирахме че имоти-търговски центрове (молове) си струват. Тези АДСИЦ са сред изключенията...
Коментар
-
Re: За Интерлоджик
Първоначално изпратено от sunlightЗа Интерлоджик
investor.bg/companies.php?id=165&type=0&period=6
те са просто едни перални
доказателство затова е че не са учредени под формата на АДСИЦ за да се възползват от облекченото данъчно облагане. Просто идеята там не е такава. Но при умела игра и от там се изкарват пари. Имам известен опит
Коментар
-
Да, вече и тук и в темата че имотите ни са минали границата 1000 ЕВРО на кв. метър коментирахме че имоти-търговски центрове (молове) си струват. Тези АДСИЦ са сред изключенията...
Жилища, хотели обаче? Колко от АДСИЦовете допускат инвестиции в такива "от 0 до 90%" (този диапазон се повтаря защото често проспектите просто се преписват един от друг).
Или има още недостиг на административни сгради в София?
Коментар
-
Както виждам в темата някои намират кусури и на инвестициите на АТЕРА. Не знам, може да не правят всичко безпогрешно. Но обаче пред цената и доходите от земеделската земя има голямо бъдеще според мен, затова и двата земеделски фонда си заслужават, по своему! Да
Много съм скептичен обаче за останалите АДСИЦове, за имоти... При това пренасищане и липса на потенциал за ценови ръст в много сегменти на недвижимите имоти, тепърва да се влиза е подозрително... То не бяха хотели по морето, не бяха бизнес сгради, не бяха луксозни жилищни квартали.
Самите АДСИЦ да не ги мислим - те си връткат големите пари от основните инвеститори, там има друга игра. Ние дребните обаче да си даваме ли паричките?
Парола: Интерлоджик... Далечна аналогия, невярна, но - може би - не съвсем?
Коментар
Коментар